BuSarCe
See My Profile
па ти така кажиАбе Демир Хисар в град, не сосе екипа, не сум луд![]()
зш во последно време многу посети има тука и политичариве почнаа да идаат
можи ќе стане туристичко место болницата ќе ја преобразат во зоолошка :smir:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ти така кажиАбе Демир Хисар в град, не сосе екипа, не сум луд![]()
зш во последно време многу посети има тука и политичариве почнаа да идаат
можи ќе стане туристичко место болницата ќе ја преобразат во зоолошка :smir:па ти така кажизш во последно време многу посети има тука и политичариве почнаа да идаат
можи ќе стане туристичко место болницата ќе ја преобразат во зоолошка :smir:

abe isto ko zoloska vie ludnicata:pos2:
more klosar koj rece deka demir hisarcite se ulaj jas velam za ludacite vo ludnicata ne za vas ajt sea na kopanje

Поцел ден само фудбал и телетекс пратат 
se zaebavam pred nekolku meseci se zameriv so nekoj demirhisarci na ova tema so ne mi bese ic planirano posto poteknuvam otamu(mojte preseleni se uste pred 4-50 godini) a i imam odeno nekolku pati i demir hisar mozi da go pofalam za dobrata skara i ubavata priroda a drugoto sve e gola voda posto ne se investira vo pogolemi gradoj pa so ke ostani za pomalite a inace pola demir hisar e vraboteno vo rek kolku so razbrav pa ne se za zalenje a i se gradi ne kako nekoj pomali mesta kao kratovo i krusevo koj pocnaja da zamiraatКако што рече Зико, Демир Хисар не можиш да го споредиш шо градчињата како Крушево, Брод, Кратово.Демир Хисар..ќе се вратат ли животот и луѓето во ова македонско гратче?