Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очиве ме заболеа од толку натрупани нокти , ишарани со по сто бои на нив, естетски воопшто не се убави, многу се кич нема ништо поубаво од нокти во една боја со сјаен финиш или пак француски маникир, зошто толкава декорација, цвекинја, ,циркони?
Овие се супер според мене , (не знам зш мали ми ги ваѓа сликиве)
Прегледај го приврзокот 34827![]()
Прегледај го приврзокот 34830
Прегледај го приврзокот 34831Прегледај го приврзокот 34828Прегледај го приврзокот 34832
Mоите се вакви, по форма и должина, веќе со години. Не знам дали на сликава има ставено гел, ама моите се вакви без гел. Еднаш јако добро се зезнав со тоа гелот, и кога ми падна, ноктите ми беа толку слаби и кршливи, ми се виткаа и ме болеа. Одлучив веќе никогаш да не ставам гелови, надградби и слично, бидејќи вака ми се одлични. Можеби два три пати годишно ми се крши нокт, а редовно работам со рацете, мијам садови, преам, куцам на тастатура по цели денови и тоа со ноктите а не со прстите.![]()
Одамна ги сакаам, преубави се.
Добри се и стикерите за нокти, ги има во разни форми/бои и се доста ефтини.Прееска видов во една парфимерија лак, 120 денари, го нанесуваш нормално, но врз веќе налакиран нокт и се прави комбинација од двете бои - зебреста шара. Интересно.