ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја пред да ти дадем совет би те замолил за твоја слика ! Еве немора овде може и ПП :cool:

Никој не и одговори.

Што, никоја од форумов не била до сега со коњ? :pos:

283578_460s_v1.jpg

Ова кој се пронајде во мојов пост нека научи нешто...
Ако се расправаш со будали ќе те симнат на нивно ниво и таму ќе претрпиш катастрофален пораз.

П.С Толку од мене

Добро ма колку беше пијана,коа влезе у шталата и се смува со коњ???

п.с од хиподромот,те замолуваат во иднина да не им упаѓаш и да им ги тормозиш коњите.

СТОП ЗА ЗООФИЛИЈАТА

Незнам за вас, ама мене темава и девојката( Ма јас бе) која се опроба со сите ми ја направија вечерта. Кога се вратив во 12 ми се плачеше, сега се осеќам привилегирано што уште од сам старт на темава сум присутен.

Генерален заклучок- Сите сме луди само дотичната е паметна:pos::pos::pos:

Понекоаш е и глуп ко магаре. Со самото негово појавување ми се нарушува денот, ми се разнишува самодовербата (у смисла у пм што сум видела кај него). Што да правам???? Како да го откачам за у живот да не ми се појави повеќе пред очи????
Сте биле ли во слична ситуација? Како сте се соочиле со тоа??

Чекај са те прашав не ми одговори ? - Дечкото те сака, пошто изгледа да .. знаеш колку луге се молат за љубов секоја вечер ?

Ако тој самиот не знае дека те нервира со самата појава кога ти не си му кажала како се чуствуваш? кгоа тој сето ова не го знае како очекуваш да реагира?.

Едноставно за крај пак ке речам неможам да разберам оти е тој коњ кога ти неможиш да го поднесиш? Значи сите луге кој неможиш да ги поднесиш се коњ и глупи ?

Ако он е коњ, ондак што те прави тоа тебе? Кобила? Или можеби магарица (пошто нели рече и дека бил глуп ко магаре)...
Јас сепак мислам дека ти си една обична гуска.

Како не ти е срам пред цел форум да ме нарекуваш коњ? :pos:

Темата...

:vozbud::cuc::vozbud::confused::vozbud:

Ма јас бе, кога (ако) му раскинеш на дечкото (коњот) контактирај ме на пп...

Остави ги овие, ништо не разбираат...

Ах тие жени после треба да бидеш ко Ален Зекиров да тепаш па да те сакет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom