ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога легнав темава имаше 4 страни, сега 11 :cuc:

Сигурно дека е коњ кога главен критериум за да биди со него од почеток и биле забите и јавањето, освен ако не го запознала како муле па не му се пулела во забите. Ако е вранец чувај го, во спротивно пушти го на ливада и напрај го пастув нека рипа по други кобили, можи ќе се најди некоја на која забчињата и јавањето ќе и бидат поважни од карактерот на коњот. не знам друго што да ти речам.
Ако сакаш коњот сам да избега и да стани мустанг, не го зобај и не му давај шеќерчиња неколку дена, ќе замини сам во ливадата за да се напаси.

Темава вришти а јас 3та смена гад демет...

Понекоаш е и глуп ко магаре. Со самото негово појавување ми се нарушува денот, ми се разнишува самодовербата (у смисла у пм што сум видела кај него). Што да правам???? Како да го откачам за у живот да не ми се појави повеќе пред очи????
Сте биле ли во слична ситуација? Како сте се соочиле со тоа??
Доде, ти или си некоо исфрустрирана татина маза или пак твојо дечко стварно не знаа како да те ебе. Друго нешто нема.... :cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
Убаво ти кажаа погоре следниот пат бирај ги надвор од штала, и покани го да ја види темава...

А ние ќе познаеме ако се зачлени на форумов, ник најверојатно ќе му биде Кентаур... :pos::tapp::pos:

tumblr_l8bk3gJQDV1qcv7ogo1_500.jpg

Многу машки после темава ќе ги прашуваат девојчињава низ светот дали некогаш иделе со коњ.
Just in case, да не налетаат на типкава.

Девојче, дај земи опрај се. Имај малку култура и почит. Кој и да е чоекот со кој шо идеш (кој искрено го сожалувам), заслужува малку почит.
Со годиниве шо ги имаш, до сеа си требала да собереш малце памет.
Чим сакаш да најдеш богат маж, ко шо си пишала, ондак ќе јаваш шо си наседнала.

Можеби дечко и е тој коњот во Скопје, вион на коњ мислам дека се викаше
amplT.jpg

Александар Македонски му е швалер на коњот дефинитивно поради тоа го мрзи.

Дечко ми е коњ:pos: Абе малце ти машки ,па ти почна и со животни да идеш..еве заеби тоа коњот,фати се со мене,ја сум слободен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom