Го делам истото мислење.
Значи имаше толку многу луѓе што прв пат дошле на журка ( преку сила втор може биле и на фет бој слим ) и тие си поминаа најубаво.
Ај да почнам од почеток
Дојдов во 11:30 со надеж дека гета беше најавен за 11 и 30 и ке касни некој си 15 минути до пола саат али 1 и 15 минути тоооооооолку многу беа досадни тие Warm Up Dj ите што паднав даун , ми стана досадно се препотив се изнервирав ... И фала курцу што почнаа да ги свиркаат бетер од стадион кога топката се движи накај домашен гол. а најинтересно беше што овие викаат УУУУУУУ и свиркаат и палци надоле покажуваат а типот онака уште плеска со рацете.. :uvo: :pos2: ја знам дека загревањето треба да биде лабаво , али не и досадно да умреме не пушта музика на ноќна прогарама на антена 5 коа сите спијат ебати тоа. и после ова неверувам дека некој ке ги викне да пуштаат музика.
Даље идеме .. гета добар избор на траки и све то ми се допадна али не ми се допадна што имаше претерано гужва , ако на грејтест хитс 2 ( или кој и да беше whatever ) имаше 10.000 луѓе овде нема шанси да имаше 10.000 туку ако гледаме така овде 12.000 треба да имало. А колку имало точно ке се дознае деновиве али не е битно битно дека беше над нивото за да можеш да дишеш.
и коа ке резимираме Глупите диџеи што загреваа , гужвата и тоа што 25 минути ми требаше до вц и назад и тоа што 50 денари беше вода од 0.2 а ми се умираше за вода ми ја еба журката. Многу добар момент беше една типка до мене што се изнарипа од 11 до 3 без престан рипаше и на тие срање диџеите коа сите свиркаа и на гета и на све. типичен пример дека везе немала ни кој е гета веројатно :pos2:
и некој да не знае дали ја има негде таа верзија од Whatcha say што ја пушти вчера ?
edit : ja најдоФ