Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Саати и саати фармање. Кој фарма камчиња по глифовите, знае колку се ретки. Почнав да ги сонувам Merciless Watchers. Посебно ѕвер ми е Holy Moonlight Sword, убијам со него.

9e5a282e0e32d3b9aa9fb19bcaae8954.jpg
225a30ec750f844269736fd359b93911.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

My true mentor, my guiding moonlight :D
Јас само Секирата што ја имаш и ти и Ludwig's Holy Blade ги имав докрај надоградено, чикагето ми е деветка другите се околу 5.
Се на се играва има прилично уникатни оружја.

My true mentor, my guiding moonlight :D
Јас само Секирата што ја имаш и ти и Ludwig's Holy Blade ги имав докрај надоградено, чикагето ми е деветка другите се околу 5.
Се на се играва има прилично уникатни оружја.
Све живо сум надградил до +10. Најмногу време поминав по глифовите, фармајќи камењата плус ти дава блад чанк, и ги имам најдобрите камења. Така и многу инсајтс направив, па се изнакупував блад рокс. Играва е дрога. Да, оружјата, иако ограничен број, сепак се уникатни, и секое нуди различно искуство, како нова игра да играш кога ќе пробаш ново оружје. Нов фејворит ми е Uncanny Beasthunter Saif, има добар демеџ, мислам дека е второ оружје по брзина на удари, а и првиот удар е многу добар, зашто лизгаш прилично добро растојание и во прав момент можеш добро комбо да направиш. Секое наредно ng го играм со различен пар оружје, едно брзо и едно со голем демеџ. Моментално сум ng+3.
12f61775462f7f91fab1846ee71aa460.jpg
91457426a730bec44e0ece63ef011625.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Секоја чест. Ова вреди за два платинуми :)
Јас имав желба Bloodletter да го направам +10 ама нели релативно доцна го добиваш а јас го играв ДЛЦ-то во мојот втор плејтру. Понатака ако ја играм пак ќе гледам да играм со него и да го надоградам до макс.

Прашав пред некое време никој не ми одговори за модов дали имате пробано?
Cinders,bloodsouls,convergence.

Секоја чест. Ова вреди за два платинуми :)
Јас имав желба Bloodletter да го направам +10 ама нели релативно доцна го добиваш а јас го играв ДЛЦ-то во мојот втор плејтру. Понатака ако ја играм пак ќе гледам да играм со него и да го надоградам до макс.
Ако сакаш и ако имаш псплус, можам да ти пишам глиф каде можеш лабаво да фармаш по 900 000, само 2 npc-а тепаш, не трае ни минута.

Сеа па најинтересно ми е Logarius Wheel, прв пат играм со него, малку е бавно оружје, но добар демеџ праи и во L1 форма можеш да му праиш до 4 пати баф со што го зголемуваш демеџот, но затоа и хелтбарот побрзо ти се цеди. По стоти пат, играва е злато, дефинитивно сум сигурен дека ми е најомилена :)

Не неофицијални фотки има од тест гејмплеј на елдер ринг така да можеби се спремаат.
Автоматски споено мислење:

Не неофицијални фотки има од тест гејмплеј на елдер ринг така да можеби се спремаат.

Јас ја завршив пред 2 месеца.
Добро почната играта али премалку контент повеќе како ДЛЦ доаѓа отколку како игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom