Освен PES друго ништо неам играно на контролер, ко командна табла од авион е за мене...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен PES друго ништо неам играно на контролер, ко командна табла од авион е за мене...
Много је кумеI jas posle casual fifa so drugari prva igra mi bese bloodborne taka da mnogu brzo se sovladuva
Ili god of war bese, ne znam, tie dve mi bea prvi
Abe zemajte obicni 4ki za 150 evra svrtete sve zivo posle prodajte gi za 50 ako treba![]()
Го има повторно но во друг плејтру/крај, сигурно за тој си слушалБувот во Ашина мене ми е преценет бос
Демек ултимејт шиноби, тоа што треба да правиш ти само он го прави беспрекорно треба да ме импресионира
Не ми беше нешто запамтлива борба иако не е шега
Го има повторно но во друг плејтру/крај, сигурно за тој си слушал![]()
Da da, gazev na jajca okolu berzerker![]()
Немораш и ако сакаш ќе мора да го отклучиш поврзан е со еден од ендингс.Are you bullshiting me, I have to fight that old ass again?
![]()
Значи дополнително пак се разградува причава? Не иди стрејт по втор пат откако го одбрав Куро?Немораш и ако сакаш ќе мора да го отклучиш поврзан е со еден од ендингс.
Ако можеш да го најдеш ендингот морам да признаам и јас гуглав како да се отклучи борбата.Значи дополнително пак се разградува причава? Не иди стрејт по втор пат откако го одбрав Куро?
Топ, ќе му плетам нова плетенка овој пат.
Другите два краја, посебно па immortal severence, без гугл тнко.Ако можеш да го најдеш ендингот морам да признаам и јас гуглав како да се отклучи борбата.
Јас пак со клизач влетавDa da, gazev na jajca okolu berzerker![]()