Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Освен PES друго ништо неам играно на контролер, ко командна табла од авион е за мене...

Освен PES друго ништо неам играно на контролер, ко командна табла од авион е за мене...

I jas posle casual fifa so drugari prva igra mi bese bloodborne taka da mnogu brzo se sovladuva
Ili god of war bese, ne znam, tie dve mi bea prvi

Abe zemajte obicni 4ki za 150 evra svrtete sve zivo posle prodajte gi za 50 ako treba :D

I jas posle casual fifa so drugari prva igra mi bese bloodborne taka da mnogu brzo se sovladuva
Ili god of war bese, ne znam, tie dve mi bea prvi

Abe zemajte obicni 4ki za 150 evra svrtete sve zivo posle prodajte gi za 50 ako treba :D
Много је куме :pos: :pos: :pos:

• Хаха
Reactions: wot
Бувот во Ашина мене ми е преценет бос

Демек ултимејт шиноби, тоа што треба да правиш ти само он го прави беспрекорно треба да ме импресионира

Не ми беше нешто запамтлива борба иако не е шега
Го има повторно но во друг плејтру/крај, сигурно за тој си слушал :)

Немораш и ако сакаш ќе мора да го отклучиш поврзан е со еден од ендингс.
Значи дополнително пак се разградува причава? Не иди стрејт по втор пат откако го одбрав Куро?
Топ, ќе му плетам нова плетенка овој пат.

Значи дополнително пак се разградува причава? Не иди стрејт по втор пат откако го одбрав Куро?
Топ, ќе му плетам нова плетенка овој пат.
Ако можеш да го најдеш ендингот морам да признаам и јас гуглав како да се отклучи борбата.

Ако можеш да го најдеш ендингот морам да признаам и јас гуглав како да се отклучи борбата.
Другите два краја, посебно па immortal severence, без гугл тнко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom