Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Само зависно од тој избор, може играта да стане доста кратка или да продужи. Мислам пошто е прво играње, боље ќе ти е да продужи пошто доста работи ќе ги утнеш.

Само зависно од тој избор, може играта да стане доста кратка или да продужи. Мислам пошто е прво играње, боље ќе ти е да продужи пошто доста работи ќе ги утнеш.
Што треба да правам за да продужи? :icon_mrgr:
Многу мразам вакви игри во кои несвесно ќе заебиш ендинг...

Што треба да правам за да продужи? :icon_mrgr:
Многу мразам вакви игри во кои несвесно ќе заебиш ендинг...
Не е несвесно. Коа ќе доеш до бувот ќе мораш да одбереш една од две опции. Ако си чоек, ќе ја продужиш играта. Па валда си чоек да му ебам мајката...

• Хаха
Reactions: wot
e decki, ako ne kazete mu kako zavrsuva igrata i neka ne se machi :D
Па добро, прво само го предупредив ама пошто после праша му дадов малку повеќе nudge у насоката. Пошто, шознам, може би отишол со другава опција и би утнал уше, незнам 1/5 некаде, од играта.

Па добро, прво само го предупредив ама пошто после праша му дадов малку повеќе nudge у насоката. Пошто, шознам, може би отишол со другава опција и би утнал уше, незнам 1/5 некаде, од играта.
e zamisli na tvojot prv playthrough nekoj da ti kazese koj ti e sleden boss :)

e zamisli na tvojot prv playthrough nekoj da ti kazese koj ti e sleden boss :)
Па мислам дека не сфати, заради овој пост -
Ху да фак ис бувот па сеа? :eek:
Понатака, не навлегов во никакви ни општи работи ни детали за што го очекува у сусретот ни како да се справи. И за крај, доколку смета он дека сум го испојлал или нешто, јас му се извинувам и го частам пиво. Сепак реално малку е тешко и донекаде неизбежно кога се разговара на некоја тема, као еве овој пример, да не се испојла можда нешто иако се трудиш да бидеш колку е можно понејасен или неодреден а сепак да си у муабетот.

Еј ало, дечки, да се разберимо... поубо да ме испојлате отколку да не ја завршам како што треба, нели? :)
Не знам каков е плотот, ако има неколку можни епилози - ок, но ако од епилог до епилог зависи колкав дел од играва ќе завршам - е тогаш подобро да се споилнам отколку да заебам. :)

Но да се разбериме, јас онака коментирам колку да имам удел во прогресот на дискусијава, не е страшно и да споилните а и да преќутите, секако на свој грб кревам експириенс. :cool:

@_BerzerkeR_ Ти не си ти ако не изиграш ФромСофтвер игра барем стопати :D (DS2)

Ние ти помагаме колку можеме и колку толку внимаваме да не е ептен првоодделенски но сепак барем 4 плејтруа мораш да истераш. Ова ми е единствена игра каде што NG+ почнав одма откако завршив со првиот плејтру.

@_BerzerkeR_ Ти не си ти ако не изиграш ФромСофтвер игра барем стопати :D (DS2)

Ние ти помагаме колку можеме и колку толку внимаваме да не е ептен првоодделенски но сепак барем 4 плејтруа мораш да истераш. Ова ми е единствена игра каде што NG+ почнав одма откако завршив со првиот плејтру.
Имав искоментирано неколку страни поназад, ДС2 и 3 по неколку пати ми се играни, но од секој нов плејтру добивав различни сатисфакции. Со секој плејтру можеш поинаку да ја доживееш играта. Значи зборувам за гејмплеј, не за прича.
За жал Секиро нема тука што да понуди. Ама небитно ќе ја играм уште еднаш офкорс. ;)

Прегледај го приврзокот 270346

Мора да е овој тој бувот.
Ваљда ако го послушам - сум се заебал. Така ми мириса... :icon_mrgr:
Па кажи што биднало.
Имав искоментирано неколку страни поназад, ДС2 и 3 по неколку пати ми се играни, но од секој нов плејтру добивав различни сатисфакции. Со секој плејтру можеш поинаку да ја доживееш играта. Значи зборувам за гејмплеј, не за прича.
За жал Секиро нема тука што да понуди. Ама небитно ќе ја играм уште еднаш офкорс. ;)
Може ќе смениш мислење коа ќе почнеш. Може нема опрема, оружја, поени за лвл како во дс ама па имаш различни простетики што може нема да ги отклучиш во првиот плејтру, различни абилитис, може ќе играш повеќе со простетика или незнам. Има 4 ендингс па може ќе бркаш некој од нив што ќе е подобар/задоволителен и итн...

Па кажи што биднало.

Може ќе смениш мислење коа ќе почнеш. Може нема опрема, оружја, поени за лвл како во дс ама па имаш различни простетики што може нема да ги отклучиш во првиот плејтру, различни абилитис, може ќе играш повеќе со простетика или незнам. Има 4 ендингс па може ќе бркаш некој од нив што ќе е подобар/задоволителен и итн...
Се разочарав, евидентно нема сите босови да ги тепам, ќе зависи од тоа што ќе одговорам сеа... фааак!
Ќе треба НГ+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom