Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide, Sony ima licenca za toj IP.
Пробај на piratebay ако не најдеш ќе ти пратам линк утре сега сум на работа.Дали има некој линк од торент да ми прати во порака, од Demon souls? Ми излезе една 3ка скоро без пари. Колку кошта чипување, btw?
Чекам твој ревју за Секиро инаку ја завршив Секиро на два ендинга сега сум прикрај на третиот. Шура ендингот ми се допаѓа највеќе.Bloodborne dupi u mozok. Naviknati so stit vleguvavme u sekoja sobicka, od strav, za tuka da kazat hey guys we removed the shield. Nesto na koe sme se potpirale od prvite 5minuti na serijalot. Do tolku dupat u mozok sto ima samo eden stit vo cela igra, drven i e sranje. I toa ja pravi jaka. Ti instalira nov nacin na igranje sto koga igrav ds3 povtorno mi bese daleku pointeresna. Bloodborne gi tera duri i tie picki ko mene da igraat poveke otvoreno, rizicno i... Well na kraj kraevi pozabavno. Ima fluidnost i ne si krsis film da begas od range na enemy za da se izlecis dodeka on se povlekuva vo negoviot move circle.
Site ja igraa kako dark souls se dodeka vtoriot boss father gascoigne ne ti ja skrsi voljata za igrata. Toj learning curve kaj nego e nesto neopislivo. Najdete eftina plejka ili pozajmente/iznajmete poso vredi. Bloodborne gi pravi drugite ds igri podobri.
It can go either way...Бладборн не ми ги направи ДС подобри, туку спротивно, ти веројатно имаш такво чуство поради тоа што си ги играл нив пред ББ