Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20200508-142447_Chrome.jpg
Знам дека имаше проблемот беше поголем на пц заради поголемиот фпс што можеш да го постигнеш отколку на конзола.

Сношти со најавувањето на playstation 5 објавија и remake на Demon souls.
Штета ја очекував на pc.

Штета ја очекував на pc.

И јас исто. Римејков излгеда премадлесто да бидам искрен, прејако.

Таман се тргнав од конзолите ќе треба да купувам пак изгледа.

Штета ја очекував на pc.
Преку RPCS3 емулаторот за ПС3 можеш да ја изиграш на ПЦ ако ја немаш играно, за ремастерот ќе видиме можеби ќе ја има и за ПЦ.

Абе јас затоа ја чекав не ја играв знаев дека ќе и прават римејк.
Инаку нема да ја има за пц јапан студиос е под плејстешан дирекно исто се задолжени за блодборн.

Може ќе ја портнат и за ПЦ којзнае, има шпекулации дека ќе има римастер за Бладборн и дека ќе излезе и за ПС5 и за ПЦ. Хорајзн ќе излезе за ПЦ можеби е нов тренд ова на Сони.

Не верувам Сони си гу чува сите игри како што слушнав новиот пс5 ќе можеш да ги играш сите постари игри.

Кој знае што ќе им текне. Ексклузивките на Сони им се најголемиот адут зошто да купиш нивна конзола, не би гледал некоја логика Сони да се одрече од тоа со оглед на фактот дека гејмање некако најефтино испаѓа на Иксбокс.

Мислам дека се исти цените и за Сони и за Иксбокс.

Гејминг на Иксбокс е поефтино сега а и во наредната генерација сум скоро сигурен заради нивната претплата што ја имаат Гејм Пас-от.

Напротив 10 долата е поевтино на Пс за разлика од Иксбокс зборувам ако платиш за 12 месеци.
Еднинствена преднос што ја има иксбокс е опцијата да споделиш игри преку акаунт.

Со претплатата на сони имаш гратис 2 игри месечно и онлајн гејминг, со икс бокс гејм пас имаш преку 100 игри за бирање со се онлајн, тука е мојата математика.

А не дриже ако сакаш да ги и граш тие игри ќе треба да доплатиш уште толку годишно за xbox live а мораш да имаш xbox gold плус за да можеш да ги играш игрите онлајн.

Бројот на игри што ти се на располагање за тие пари е по исплатлив од оној на ПС.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom