Хаххаах не бе друже

Типов ми беше смешен како реагира на неснаодливоста, то беше финтата со видеото. Јас се снајдов со контролите, ме изнервира малце оти ми требаше време, додуша и не сум навикнат на овој тип игри.. знајш
А шо се однесува до моето повторно незадоволство од ДС... Не дека не и дадов шанса, напротив. Прва ја инсталирав

ама не бидна, ете шо да праам. Ме нервираат многу работи во играва. Прво не гледам некоја поголема подобреност во однос на кецот, шо знам не ми е графички средена а го очекував тоа во 2кава. Исто така очекував и во некои детали шо ми пречеа чисто естетски онака да биди посредена (мени). Знам дека пак нема да ме разбериш и че почниш со сарказми ама ми смета ете, се чувствувам како да играм TES Daggerfall

.
Некако е ногу тешка, одбивно ми делува. Слушај шо ми се деси. Во Majula мислам се викаше, наидов на едни 3 животинчиња, прасиња ли беа кизне шо беа, мали едни никакви. Ај реков да ги стуткам шо ме кошта, само шо појдов 2 гризања .. 10% HP. Почнав да бегам, си велам ех бе Александар кој тард си, од прасиња бегаш а сакаш да се фидаш нешто. И ај сеа кажи ми како да играм?

Скајрим беше полесна, можеби на некои кои сакаат тешки игри му причи тоа, ама ова е претерано мислам. Си играл 10 мин и фазла, те кинат и назад пак одново.
Big flaws for me. Sry!
Не дека сакам да цимолам нешто, ама ете сакав да си кажам дека не ме бендиса, ваљда некој треба да го испоштова то, нели?

[DOUBLEPOST=1403803627][/DOUBLEPOST]For ex.
Ohhh awesome!