Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно е што првиот пат кога играв воошто не закачив клетва пошто го претрчав Depths ради тоа што премногу мразам стаорци, имам некое чувство на гадење од нив, поготово вакви огромни стаорчишта, ги избегавам скроз. Ама затоа па вториот пат решив темелно да ја истражам играта, и поминав доста време во Depths и секако ме фати клетва, па истражувај што и како е работата па оди лечи се... катастрофа.. ама барем беше интересно xD![]()
Баш фино,вистинско уживање е кога овие мали и на изглед слатки и невини суштества ќе ти закачат curse,а изгледаат така безопасно.Дури и сам не знам каде ќе губев пола саат,вака ќе имам занимација.
Сериозно,алал нека ви е како издржувате.Јас кога ќе ја свртам играва,ќе се курчам у маало каков подвиг сум направил во животот![]()
Интересно е што првиот пат кога играв воошто не закачив клетва пошто го претрчав Depths ради тоа што премногу мразам стаорци, имам некое чувство на гадење од нив, поготово вакви огромни стаорчишта, ги избегавам скроз. Ама затоа па вториот пат решив темелно да ја истражам играта, и поминав доста време во Depths и секако ме фати клетва, па истражувај што и како е работата па оди лечи се... катастрофа.. ама барем беше интересно xD
![]()
Баш фино,вистинско уживање е кога овие мали и на изглед слатки и невини суштества ќе ти закачат curse,а изгледаат така безопасно.Дури и сам не знам каде ќе губев пола саат,вака ќе имам занимација.
Сериозно,алал нека ви е како издржувате.Јас кога ќе ја свртам играва,ќе се курчам у маало каков подвиг сум направил во животот![]()
Со warping играта стануа поинтересна одма баш кога веќе ти скурчува. На пат сум да ги склопам многу оружја чисто да ги видам, инаку досега најмногу го користам Greatshield of Artorias.
Доста стабилно и фино штитче.
Со warping играта стануа поинтересна одма баш кога веќе ти скурчува. На пат сум да ги склопам многу оружја чисто да ги видам, инаку досега најмногу го користам Greatshield of Artorias.
Доста стабилно и фино штитче.
GoA е мислам дека еден од најдобрите штитови во цела игра ако си STR карактер. А што користиш во десна рака?
Дали оружја можеш да склопуваш само во Anor Londo кај тој џинот?
Најбедес оклоп ми е на Арториас и на Орнштајн. Само без хелмет пошто некако многу се високи и лошо ми изгледаат кога ќе ги ставам на ликот... јас обично трчам гол додека не напунам малце Endurance па после ставам само надоле нешто колку да не е скроз гол ликот да не му е ладно божем....
Preporacaj armor set, ili badass ili lesen/brz?
.....
До сеа сигурно и си ја поминал играта, ама во секој случај, Greatsword of Artorias не се исплати за New Game, одличен е на големи левели и во New Game + и нагоре ама за прва игра е тиња, нема ни да можеш да го користиш бидејќи бара глупава распределба на скилс со која буквално ништо нема да можеш да направиш, ќе имаш мал damage output на секое оружје.Дали би било подобро да склопам Cursed Greatsword of Artorias,со оглед на тоа што духовите во New Londo се прилично заебани и баш е глупаво да трчкарам и бегам цело време или пак да склопам обичен Greatsword of Artorias кој има и поголем damage колку што гледам по статистиките.
Инаку вот прилично лесно поминав кај снајперитe може ме вратија најмногу пет пати од почеток ама затоа драгонслејерот и егзекуционерот ме расплакаа па скоро десетина дена ја баталив и медитирав за да можам да ги поминамСега не знам од каде да фатам сакам малку и да истражувам се испробав 2 пати со Нито али го оставам за наредниве денови,сега планирам да фармам и малку faith да накачам и изнакупувам интересни магии.
Она што се чека со нетрпение и што ќе ми го сведе животот на станување, Дарк Соулс, јадење, ДС,јадење, ДС, искачање, ДС, спиење. Прогнозата е продуктивност на нула...
И мене ми беше таков животот едно месец дена. Туку, да бидам искрен, каква глупост направив-од немарност го цивнав блексмитот во Анон Лондо, се разгневи големиот па морав да го убијам. После дознав дека сум можел кај тоа будалата што се смее како хистеричен да си ги откупам гревовите. Ептен ми се скрши кејфот за играта, 40 и плус саата гејмплеј отидоа во вода и ја почнав од почеток
Едвај чекав да ја поминам, зашто не праев ништо друго во животот, само играв, јадев дур играв, ја сонував дур спиев, на работа размислував како понатака и како да го поминам Орнштајн, што да надоградувам кога ќе качам левел. Еве сега дознав дека имало и DLC, али ќе почека после Нова Година зашо пак ќе треба да се затворам и ништо да не правам.
Само се надевам дека двојкава нема да биде могу захтевна, зашо комјутеров ми е веќе метузалемски.