- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 8.235
Сфатив.Иначе..
Леее, знаеш ли шо ќе направам сега, таман сум стигнат пред Quellag, ќе ја тепам со песнава у позадина:
It will be wrong on many levels and, also, glorious.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сфатив.Иначе..
али кој клуч ми треба за бонфајрот во дубочините?
Полесно ми стои таму, нека ме чека Blightown.
Сега се мачам со змејот и ме нервира што не му покажува енергија и колку damage му имам направено па немам претстава дали сум барем блиску да го поминам а го мавам во глава едно десетина пати со силниот удар со секира(90 damage) и пак ништо.Заебан е и не е репетитивен,цело време различни потези прави и на крај ме убива.
Очаен сум![]()
Кој змеј? Тој на мостот? :O
Од тој да бегаш. Неподносливо тежок е и ако си 50+ lvl. Скоро секој sweep му е one-shot.
![]()
Овој,ама само што го поминав.Дали е баг или не знам,ама кога се крева во воздух и блуе оган има едно место на мостот каде си безбеден.Го повтара тоа два-три пати,го маваш со јакиот удар и после трчаш и одиш надоле по скалите дур не се врати пак на почетна позиција.И така едно 20 пати,само малку и среќа е потребна да не те пеплоса,затоа мораш да бидеш брз и одма да одиш под мостот.Едно два саата на него потрошив,а и не знам како би избегал кога немаше друго место каде да одам морав покрај него.Мислиш да го претрчам мостот и да не се борам?
Не ми се верува дека го скинав мајкиниот.
Kако бе го скина? Лажеш!
Кој левл си? Сигурно едвај двоцифрен, штом ти требале два саати. Не бе, никој нема толку трпение, лажеш - сушиш. Јас овој истиов гад го игнорирав целосно, му вртев, му се враќав кога бев lvl 100 и го тепав.
Не дека не пробав на истиов начин на кој опиша. Му одев зелен, го тепав пола саат, умирав и баталив. Не вредат за толку мака тие 10 000. Никој нема толку трпение, па уште на прво играње.
Ако стварно си го скинал, да си нарачаш пити или Молдавка. Ти си еден храбар, упорен и голем човек.
Нешто се дешава со тој змеј понатаму инаку, мене ми го снема кога се вратив многу касно наоружан.
Верувај,да знаев дека можам да го одминам ќе го направев тоа,пробав неколку пати да го истрчам мостот ама ме стигаше и правеше пепел.Искрено,живци ми извади,на моменти за малку ќе летнеше тастатурата во монитор и ќе одеше uninstall.
Аха, ти значи од зорт си го тепал. Си мислел дека мораш.
Не си знаел дека можеш галантно да го заобиколиш и да си продолжиш под мостот или да го намамиш да слета, па да спритнеш до бонфајр-от. Значи си го тепал од sheer ignorance and lack of common sense. Тоа е веќе друго и се граничи со нешто сосем трето, ама пак не ти одзема од комплиментот дека си упорен и храбар. Си, дефинитивно.![]()
И кажете некое интересно оружје за играње, не квалитетно, интересно. Оти играта е преголем инает, еве до 50ти левел си напраив ја 5+ Halberd, па raw, па уште 5+, за секој случај.
А да, одсекогаш сум сакал да го пробам копјето што се прави од душата на пеперутката. Вреди?
Зошто прашувам иначе во множина.. Рациел?![]()