Јас ја имам главната игра на диск за ps5 а DLC-то купено од store. Ако ја имаш главната игра, ќе ти дадам мојот јузер да го поминеш DLC-то. Мислам дека ќе функционира, пиши ми слободно летото или кога ќе се решиш, ќе средиме. Мене ми беше толку добро DLC-то што може да се смета посебна игра, но најмногу ми се допадна како ја заокружува и завршува приказната. Главната игра без него ми е како незавршена сега од кога веќе постои. На страна што ја има целата магија од главната игра и сѐ што веќе функционираше но еве нашата драга мила (превод) вели обратно:
Што значи некаде таму постои шанса и да не ти легне DLC-то. Мене ми ја дефинираше играта. И јас играв bleed, rivers of blood ме однесе најмногу, ама играв и други за забава како оружјето на Malenia а DLC-то го пројдов со Dragon Night катаната.
Се согласувам со сѐ, да не беше една од најдобрите игри воопшто Elden и за мене ќе беше Bloodborne прворангирана поради работите горе. НО, само оти беше мрачна не знaчи дека Sekiro на пример немаше атмосфера и уникатни механики. Јас никогаш не играм parry, научен секогаш тенк или ултра офенсив па имаше learning curve за мене но како што спомна
@_BerzerkeR_ штом кликне го има тој reward момент доста силен и тоа поради кој многумина од тука ги засакавме Souls игрите. Sekiro на сатисфакција e како да играш guitar hero и dark souls хаха. Ама да, Bloodborne е игриште и можеби најдобрата PS ексклузива. Од приказна до гејплеј до атмосфера.