Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која верзија ја имаш ванила или ремастер.Почнав со ДС и ми стана интересна ама има една ствар што многу ме нервира, како да направам во играта оние hints за кое оружје или акција и кое копче да притисам да не бидат од ЏОЈСТИК туку KB+Mouse пошто играм на ПЦ, имам и џојстик ама повеќе ми се игра на тастатура и маус или боље е со џојстик? Ама ме нервира како и да е.
Римастер е со букви од тастатура, така да вероватно го има оригиналот што не беше хинтиран.Која верзија ја имаш ванила или ремастер.
Рекоа дека не е планирана за ПЦ туку за конзоли се извинуваа али шо фајде.Римастер е со букви од тастатура, така да вероватно го има оригиналот што не беше хинтиран.
Сиромашно портирање игри за пи-си(Оригиналната резидент евил 4 имаше таква мана).
Баце нема да те води за рака како други игри, нема да ти дадат хинт за ништо. Туторијал имаш пораки на замја и толку. Ќе треба да учиш тајминг и дистанца. Иначе ако не се откажеш на Абис вокерс ќе ја свртиш. Најлесно ти е Стрејнт билд да одиш вложуваш во Стрејнт, Вигор и Ендуренс.Прегледај го приврзокот 421618
Оваа, страшно ми иде на живци ова со контроливе, ќе мора да се навикнам на џојстик да играм.
Малце е ретардирана играва или ми се чини, ни туторијал имам што треба да правам, ни како се игра, одма у ринг со тој петелот што тепа со еден удар, бем ти живот, осеќам дека нема многу да издржам.
Почнав со ДС и ми стана интересна ама има една ствар што многу ме нервира, како да направам во играта оние hints за кое оружје или акција и кое копче да притисам да не бидат од ЏОЈСТИК туку KB+Mouse пошто играм на ПЦ, имам и џојстик ама повеќе ми се игра на тастатура и маус или боље е со џојстик? Ама ме нервира како и да е.
Си зедов нов PC - инсталирав Dark Souls 2 - подвлегов - uninstall - инсталирам Skyrim (наново) - поздрав !!!
![]()
Секако не мислев да бараш гајдови за како да ги тепаш босовите, туку насоки за кај да одиш, доколку не се снаоѓаш во светот. Знае често да е баш како лавиринт.Сакам да играм на слепо и да се мачам искрено, знам дека и со босовите има финти како да се тепаат ама не ми е филм тоа, поубаво ми е да умрам 200 пати како од првиот голуб што го сретнав се му ебам.
Досега се снаоѓам само ме нервира ова со контроливе ама ќе пробам да се навикнам да користам џојстик.Секако не мислев да бараш гајдови за како да ги тепаш босовите, туку насоки за кај да одиш, доколку не се снаоѓаш во светот. Знае често да е баш како лавиринт.
Со џојстик е полесно, ако успееш со тастатура и маус да играш ќе имаш подобра конторла на движењето. Али па други битни контроли се позезнати.Досега се снаоѓам само ме нервира ова со контроливе ама ќе пробам да се навикнам да користам џојстик.