Dark Souls

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.742
Поени од реакции
34.332
да, но по која цена?
марио ворлд 90 евра за европа хахах
лцд оправдан со хдр, место олед
нивната астробот ја наплаќаат лол

не хејтам, дефинитивно земам оти симпли нова фромсофт игра (како што мигрирав на пс5 ради демонс), плус зелда ме чека и мн. други работи но овојпат нинтендо не е скриен во свој бабл да си прави шо сака туку директно сака да се носи со новите и графички захтевни игри, резолуции, фпс и разноразни бројки (иако мн апскејлинг). Со цени како и секогаш високи можеби непопуларно мислење во овој хајп ама има шанси за флоп според мене. Види колку од големите наслови имаат проблеми и не се знае дали ќе се играат деј уан.

Ама

Со години се хајпам за хендхелд
Вадат нов со ексклузивна соулс игра
И искача на ден на мојот роденден

Се надевам ќе ме трпиш у нинтендо клубот

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.684
Поени од реакции
31.589
да, но по која цена?
Cenite se tie sto se, go sledat trendot na poskapuvanje na cenite na site platformi. Nintendo igrite od sekogas bile najskapi, zatoa sto se najkompletni na release i se za site generacii.
80 evra ke bidat, toa so 90 e lazna vest.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.555
Поени од реакции
2.751
zatoa sto se najkompletni na release i se za site generacii.
Нема врска тоа, игрите им се скапи и никогаш не одат на попуст бидејќи Нинтендо е монопол. Игри стари 10 години никогаш речиси не одат на попуст како што одат игри од други студија што се продаваат на Steam,PSN you name it.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.684
Поени од реакции
31.589
Нема врска тоа, игрите им се скапи и никогаш не одат на попуст бидејќи Нинтендо е монопол. Игри стари 10 години никогаш речиси не одат на попуст како што одат игри од други студија што се продаваат на Steam,PSN you name it.
Odat na popust, jas sum gi kupila Luigi Mansion i Mario Oddysey taka i mnogu drugi.
Igri postari od 10 godini gi dobivas so nintendo online, cel paket za poveke platformi.

Kajgana Shop

На врв Bottom