Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
човече бране е тешка пропалица кај и да е ке изчезне
иако сум вмровец криво ми е за сдсм зш немаме јака опозиција - што ја слабее демократијата ама од друга страна па македонците се обединуваат во една партија

абе не се секирај, сдсм ќе пропадне, а чим еве бране си доаѓа тоа дека сдсм нема иднина е веќе "факт" меѓу граѓаните на Македонија - членови на ВМРО-ДПМНЕ, иначе нема што да се секирате вие, организирајте барем некоја прослава еве на 18ти септември кога СДСМ ќе официјализира за враќањето на Бранко Црвенковски.

Со прослава сите добиваме, ем ние од внатрешноста ќе дојме по еднаш беспари Скопје, ем А1 и А2 ќе земат по неколку милиони евра за да емитуваат директен пренос, ем Никола Груевски ќе си одржи еден вид митинг па сите ќе викаме МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА, таму гевречина, сокчина убав бизнис ќе си напраат некои и така... ајде кажете им горе во партија нека има уште една прослава, па човече тоа е 100 години вмро на власт и плус бране се враќа! децооо ајмо.:vozbud:

абе рејтингот на дпмне им е 100%, јас се чудам како може само 28% да ги подржуваат ХАХАХА и јас ги подржавам, и тие крадат ама барем има за народот :pos2::pos2::pos2:
Убаво е што „знаеш„ за кого краде ДПМНЕ.Лошо е што немаш појма како крадеа твоите шефови :icon_bigg
Ама не треба да ти се зема за зло ,затоа што во тоа време ти се случувале „чудни„ работи , бубуљици ,топчиња некои чудни , срамни влакненца ............што е битно што некој ја продавал државата ........си самопродавал државни фирми ........Наместо ТАТ те интересирал СТАРТ:wink:.
Ке пораснеш , не се разочарувај :helou:

Убаво е што „знаеш„ за кого краде ДПМНЕ.Лошо е што немаш појма како крадеа твоите шефови :icon_bigg
Ама не треба да ти се зема за зло ,затоа што во тоа време ти се случувале „чудни„ работи , бубуљици ,топчиња некои чудни , срамни влакненца ............што е битно што некој ја продавал државата ........си самопродавал државни фирми ........Наместо ТАТ те интересирал СТАРТ:wink:.
Ке пораснеш , не се разочарувај :helou:

Ти да беше дораснат ќе ми оговореше на моите предходни постови каде што се водеше нормална дискусија, вака моеш слободно да тепаш време и да пишуваш нискости.

Daj be nek se vrne Brane nazad... da ni donese investicii, reformi, da go dobieme sporov so ciganive, GO BRANE!:vozbud:
Па како што гледам сегашниве со ништо неможат да се справат и ништо неможат да направат, така да наместо народот да трпи уште и според мене може Бране да се врати назад

абе не се секирај, сдсм ќе пропадне, а чим еве бране си доаѓа тоа дека сдсм нема иднина е веќе "факт" меѓу граѓаните на Македонија - членови на ВМРО-ДПМНЕ, иначе нема што да се секирате вие, организирајте барем некоја прослава еве на 18ти септември кога СДСМ ќе официјализира за враќањето на Бранко Црвенковски.

Со прослава сите добиваме, ем ние од внатрешноста ќе дојме по еднаш беспари Скопје, ем А1 и А2 ќе земат по неколку милиони евра за да емитуваат директен пренос, ем Никола Груевски ќе си одржи еден вид митинг па сите ќе викаме МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА, таму гевречина, сокчина убав бизнис ќе си напраат некои и така... ајде кажете им горе во партија нека има уште една прослава, па човече тоа е 100 години вмро на власт и плус бране се враќа! децооо ајмо.:vozbud:
јас не реков сдсм ке пропадне реков дека се премногу слаби како опозиција
ако груевски прави некаква грешка ке нема кој да реагира на тоа зошто огромно мнозинство го подржува што е штетно за државата
јавно кажувам: ВМРОВЕЦ СУМ НО СМЕТАМ ДЕКА ГРУЕВСКИ НЕ ТРЕБАШЕ ДА ДОБИЕ ТОЛКАВА ПОДДРШКА ЗОШТО СЕГА НЕМА КОЈ ДА ГО КОНТРОЛИРА И НАЈМОГУ МЕ РАЗОЧАРА ШТО КОАЛИЦИРАШЕ СО АЛБАНСКА ПАРТИЈА, СЕПАК ПОНАТАМУ СМЕТАМ ДЕКА ГРУЕВСКИ ЗАСЛУЖУВА И Е ВИСТИНСКИОТ ЧОВЕК ЗА ПРЕМИЕР

Ти да беше дораснат ќе ми оговореше на моите предходни постови каде што се водеше нормална дискусија, вака моеш слободно да тепаш време и да пишуваш нискости.
Адвокат по професија или како желба ????

На тебе ке ти одговорам кога ке бидеш достоен за одговор ,и кога ке видам дека не користиш Памперс

Адвокат по професија или како желба ????

На тебе ке ти одговорам кога ке бидеш достоен за одговор кога ке видам дека не користиш Памперс

Нормалната дискусија тебе изглеа не ти иде во прилог зашто очигледно немаш доволно аргументи или не ти одговара муабетот, па затоа не ми одговараш и пишуваш само кратки постови во кои само се исмејуваш и пишуваш прости работи - типично за исфрустриран човек кој што сака а незнае што да реплицира (со факт).
Види го она што го имам болдирано, едно е сигурно - или по години или по образование носиш памперс.

Return to innosence? Не, мили мои.

Исто гомно, исто паковање. Сите до еден... и влада и екс влада.

mozebi ova ke se najde za ovaa diskusija

del od tekst a1

1.09.2008 17:59

ВМРО-ДПМНЕ и нејзиниот лидер Никола Груевски најпопуларни во анкетата што ја спроведе Институтот за демократија кон крајот на август и почетокот на септември, оваа година.
Од испитаните 1.112 граѓани, 28 проценти се изјасниле дека на следните парламентарни избори би гласале за владејачката ВМРО-ДПМНЕ, за СДСМ 9,7 проценти, за ДУИ 9, за ДПА 2,7 проценти.
Околу 50 проценти од македонските граѓани се изјасниле дека немаат одговор или, пак, нема да гласаат за ниту една партија.
Премиерот Груевски и понатаму е најпопуларниот политичар во Македонија. Дека најмногу му веруваат се изјасниле 32,1 процент од граѓаните. По него се лидерите на ДУИ Али Ахмети со 10,6 проценти, претседателот Бранко Црвенковски со 9,5.
Речиси двојно е зголемена довербата на граѓаните во Црвенковски. Во анкетата на Институтот за демократија спроведена само пред три месеци, во мај оваа година му верувале двојно помалку, 4,6 проценти.
Почесниот лидер на ДПА Арбен Џафери со 1,9, проценти води наспроти 1,4 за актуелниот Мендух Тачи. Радмила Шеќеринска со 0,3 проценти.
Сепак,околу 40 проценти од македонските граѓани се изјасниле дека не им веруваат на македонските политичари.
Повеќе од половина од анкетираните граѓани не веруваат дека Македонија ќе го реши спорот со името. Дури 54,2 проценти. 32,6 немаат одговор. Само 13 проценти очекуваат брзо решавање на спорот со Грција.
Граѓаните веруваат и во Рамковниот договор. За него се изјасниле дури 50,8 проценти.

Return to innosence? Не, мили мои.

Исто гомно, исто паковање. Сите до еден... и влада и екс влада.

Се слагам со тебе.Поз администрацијо
mozebi ova ke se najde za ovaa diskusija

del od tekst a1

1.09.2008 17:59

Речиси двојно е зголемена довербата на граѓаните во Црвенковски. Во анкетата на Институтот за демократија спроведена само пред три месеци, во мај оваа година му верувале двојно помалку, 4,6 проценти.
Ова е сигурно поради неодамнешните изјави за враќање на чело на СДСМ и од некои незадоволни граѓани претпоставуам

Нема да се најде, огледало друже... Ти ебам и анкети и се!

Шо кажуваат анкетите, дефакто: Join the crowd or be traitors!

Е, да се ебам себеси ако ради некоја анкета поддржам одредени дејанија кои не ми се допаѓаат.

А сите останати, кои ќе се екипираат по системот: подобро е да бидеш овца во стадо него само овца... Избрале свој начин, и јас не сум никој да им судам.
Но , ќе ги презирам.

mene mi padna vo oci so ZZ go nema ni vo rangiranite.......kakov dribling uspesan na branko.. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dobro jutro pijanice

Dobro jutro pijanice

Napijes se, napijes
pa sto cuda napravis
kad u ruku uzmes casu
Makedoniju zaboravis

Ref.
Dobro jutro pijanice
dobro jutro lutalice
dal' te boli glava
zar ti nije zao zene
koja sama spava

Napijes se, napijes
pa sve redom castis
kad u ruku uzmes casu
sa casom zaspis

mene mi padna vo oci so ZZ go nema ni vo rangiranite.......kakov dribling uspesan na branko.. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ОСТАЈ го бранко брачко! Остави го! Кој го ебе Бранко!

Дај идеја, мисла - која ќе е в однос на темава: Дали Бранза сеуште ве дрибла ко аматери!

едит: Горазд,ако партија ти даде плус поени за постов. секоја чест. Сум гласал за ИМБЕЦИЛИ!!!!!!!!!!!!!!

Препорачувам: Фокусирајте се на сопствениот мозок! Трошете го, има за трошење.... РАЗМИСЛУВАЈТЕ СО СВОЈА ГЛАВА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom