Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
никојпат не сам се успијал на сабајле ... оти ме будат.... а да не ме будат .ееее... цел ден ке спиим

Ехее сум се успивала и то како.Сум заборавела дека сум на школо и слични работи, па ќе си го продолжам сонот.Ме будат домашните но секако многу покасно од тоа шо требало па ќе настане хаос и потоа цел ден ми е ко да сум станала на лева нога:pipi:

AUUUUUUUU!!!SEKOE STANUVANJE MI E NENORMALNO TESKO!!!SAMO TATKO MI POMAGA DA SE RAZBUDAM!!!USE U 7 MI JA PEE BISER BALKANSKI I IDI TI SPIJ DA TE VIDAM!!!:salut:

Многу ретко се случува да се успијам.. ако го земеме во предвид алармот што го имам на телефонот нема шанси да се успијам.

никогаш досега се немам успиено =) иам добар будилник еден шо скока кога свири ... :vozbud:

Секој ден станувам околу 2 3 4 така да ептен се успивам изгледа :D

Секое утро "крадам" по 5-10 минути во зависност од успиеноста.

се успиав само 1 оваа школска година!

оваа година станувањето насабајле ми е особено тешко..до сега не сум имала проблеми со тоа,макар шо и покрај тоа,не се успивам.

Имам точно 20 неоправндани годинава и сите ми се од тоа шо сум го преспал први час....а дури имам спиено и на 1ви час 2ра смена:D

Бидејки касно легнувам секој ден успивањето ми е више секојдневна навика :))

Ауу нема шанси. Ако знам дека треба да станам сабајлето во 8, станувам во 7:30 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom