Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е мама да ме разбуди за нашколо со алармот нема шанси да станам.Така да без грижи сум засега додека ме буди мама,а за понатаму ќе видиме што ќе правиме.

haha da da ponekad znae da mi se desi...ke mi zazvoni alarmot i taman da stanam si vikam aj uste 5 min i koa ke stanam gleam deka ne bile 5 min tuku 5 saati:)

Sekogas mi e tesko koga treba da stanam mnogu rano. Ako ne sum dospana se osekam nervozna, od se mi e preku glava, se deram za se i sesto. Za sreka majka mi e tuka da me razbudi i dodeka ne vide deka sum uspeala da zastanam na nozi ne izleva od sobata taka da ne se slucilo do sea da zaspijam i da ne otidam naskolo zaradi toa sto ne sum stanala na vreme. Se ima nekolku pati majka mi da ne e doma za da me razbude ama togas si go mestam alarmot na mobilniot i go stavam podaleku od krevetot za slucajno da ne go isklucam i da prodolzam da spijam, a koga veke ke stanam ne se vrakam vo krevetot.

многу ретко...секад ме буди мама...досега само еден пат се успав бидејќи таа заборавила да си го оклучи алармот...

Не бее какво успивање, алармот е тука! Ми се има случено само два или три пати да си продолжам со спиење, па мама да ме буди. Инаку вакви апчиња мнооогу добро би ми дошле бидејќи ако не е кафето, ќе ми останат лекциите ненаучени и обврските незавршени... :toe:

незнам дали се успивам само знам дека у школо пред 7.30 немам стасано од кога паметам за мене :pos2:

Никогаш во мојов живот, без разлика за каде треба да станам, не сум се успал.
Си имам свои правила кои морам да ги почитувам. А и добро е некогаш човек да се води по правила.:helou:

Обично не се успивам пошто ми ѕвони омилената песна и башка на најјако е наместено .. :wink:

mnogu cesto. i sabajlevo se uspav i ne otidov na prvoto predavanje na fax:toe:

hahhahaa...dobro prasanje...pa znaci..ja sum odlicna i moze da se kaze deka bev primerna ucenicka...hahaa a sea u treta godina pocnav da zabeguam taka po malce...znaci, samo nedelava si dobiv 3 neopravdani...sekako zaso NE KASNAM na prvite casovi..:pos2: znaci..kako i da e.. losa navika

nema den da ne se uspijam:pos2: retko se slucuva na vreme da sum ni alarm me budi ni nisto sekoj den si kasnam na skolo dobra navika:pipi::pos2:

Се успивам. И боље да нема никој у моја близина зашто сум секогаш нерасположена од сабајле.

Се успивам секогаш и ако неам некој да ме рабуди се случува да ги преспијам првите неколку часа

Od sabajle se zaspivammmm i toa mnogu cesto bidejki mnogu docna si legnuvam:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom