Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Е за ова јас сум посебен случај.Во школо почнуваме во 8.Секое сабајле мобилниот ми ѕвони во 7.Отварам очи и стискам:ѕвони по 9 минути пак.И така цело време одкако ќе стиснам заспивам пак и се до 7:30.Тогаш станувам и почнувам да се спремам.И за тие пола саат вака оди:во веце мочам,местам книги,се облекувам,во веце се спремам(се мијам,пак мочам...).И така јас за 10 минути може да завршам и да си тегнам.Само има еден проблем.Секогаш кога станувам пуштам музика од мобилен и ај сега воздржи се од движење додека е пуштен на пример Outkast-bombs over bagdad.И наместо едно по друго да се спремам јас се глупирам на музиката,а неможам да одам во школо без малку музика пред тоа да слушнам.И така од дома излегува брзајќи дури во 8:3 или така нешто и секогаш каснам.Најинтересно е што од дома до школо ме дели најмногу 1 минута,одма до школото живеам.Ама џабе кога не знам да си го организирам времето.Ете така.А за шетање и сл не каснам обично.:helou:

Отвара дневник класниот пред некој ден...и такоФ Игоре 35 неоправдани, а јас такоФ неам поима од каде....знаеш идам на школо или коа не идам ијам оправдание...и чита закаснил на 1ви(сум се успал), закаснил после голем одмор(после кркање иде една цигара, ако не и 2), закаснил после мал одмор(не сум ја допушил на време 2рата цигара) и се така се така до 35че.
А за искачање навечер....за да не ме чекаат на договореното место, другариве седнуваат, пијат по едно пиво и после стигам јас таман на 2рото:D
Тоа е живот јебеш:D

Насабајле за у школо секад се успивам .... па сестра ми гаѓа по мене со тоа што и дојде при рака ... и среќа шо ја иам неа па не каснам ...
А за навечер, излегувања .. такви ствари секад каснам по 1-2 минутки ... не поише :pipi:

Ептен ретко, ако легнам во 5 сабајле :)
Инаку ако знам дека имам обврски наредното утро, нема теорија да се успијам.

Пффф не сум жива ако не закаснам.Каснам увек али увек на прв час,па затоа и сите кога се отвара вратата послем наставниците знаат дека сум јас.
Епа што да праам не сум ја крива де.:nesum:
Ааах и за надвор обавезно си каснам па другар ми секад мора да ме чека пред зграда дур не се симнам.Тешко си на него со мене.:uvo:
Сум заборавила кога последен пат сум отишла негде на време,пошо сигурно било ептен одамна.:toe:

нема утро ако не се успијам...така ми почнува мене утрото а ја си имам навика и за 2 смена да се успијам и да закаснам....:pos2: специјален случај сум...викајте жолто комбе

секое утро и пладне

обично не се успивам,ама денес ко за беља се успав за на факс:nesvest:

Обавезно, иначе нема да сум тоа јас :pos2:

Никогаш не се успивам наутро.Имам навика да станувам рано накај 6-7 саат и така да не се успивам никогаш.

Стварно немало утро оваа школска година да не се успијам за на школо... Многу сум тежок на сон и плус тоа ми ѕвонат 2 телефона наутро. У школо секогаш сум последен на час али јбг тоа е....

Никогаш не се успивам, секогаш станувам пола саат порано...

Скоро никогаш не се успивам. Во основно кога бев прва смена ако заборавев да навијам аларм знаев да се успијам и да отидам од втор час во школо. Сега сум втора смена и невозможно е да се случи да се успијам. Инаку ако треба да станувам некогаш многу рано мнооооогу ме мрзи и ми е тешко да станам но сепак кога се мора се мора па со голема мрза и со сите сили станувам и се спремам.

Ептен ретко се успивам, скоро никогаш, насабајле чуствувам дека е 7 и 15 и сама си се будам:), додека брат ми со пола саат молење едвај станува.....

Да, џабе што алармот ѕвони. Исклучок е кога тој ден треба да започне некој важен настан за мене......, одење на одмор, некој настан/прослава...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom