Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
ne znam sto se slucuva u posledno vreme...vtora smena sum i se uspivam:kesa:

Многу ретко.. 3 Пати годишно највише...

Ма какво успивање. Еве сега сум на одмор и пак станувам секое утро во 06.00. Пуста навика.

О, да,овие денови ми се случува често,да не речам секој ден.
И секој ден си каснам за на работа.:toe:

Порано скоро ич, ама сега некако у последно време често се успивам...:kesa:

Добро а има ли лек за тоа???ама сериозно оти го сметам за доста лоша навика

Ке му речеш на татко ти,да ти истури една чаша вода врз глава....мене така ми праеше едно време,оти неможев да стануам.Ама,БУКВАЛНО неможев....
И после,откоа стануев,праевме масовна кавга од сабајле,и свеж си тргам нашколо после.Свеж до крај на први.Од први до кај четврти ке мора да преспиеш,за петти и шести да си таман....
Е сеа,има и други опции,шо се малце похемиски и нелегални....ама батали тие...:pos2::pos2:

Ај то шо се успивам и не е толку страшно, ама тешко тој прв шо ке го сретнам по пат ќе му се изнаразвикам ќе се испокарам, а не знам ни јас зошто

Еве денес се успав, место да станав во 9 сега станува, нит сум слушнал аларм абе ништо....

Не...Многу тешко заспивам, немирно и кратко спијам, така да и најмал шум, а не па звук на будилник и ја сум више со отворени очи. Не се сеќавам кога последен пат сум се успала (освен кога сум у alcohol/drug induced dreams :chuckel: )

Во последно време не само што се успивам туку и постојано каснам ... Редовно тоа ми се случува и се на трчање сум ама не можам посилно е од мене... ако не се успијам тогаш ќе каснам од други причини ама пошто се успивам каснам од што сум се успала :toe:

Порано повеќе се успивав,сега поретко,може дека сум втора смена на школо :pos:
Сега алармот го местам да ми ѕвони порано од што треба и на повеќе пати,за да можам да се разбудам,и да имам време за све.

Само преку викенди.Не за друго туку знам дека моите се дома и некако не ми се станува:)

da se uspivam za na skolo po malce ama ne kasnam:) me cekaat na uilica malce poveke

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom