Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Па се успивам ако цела вечер сум скитал по клубови,нормално дека насабајле си викам ај уште 5мин. и станвам ама...

денеска се успав повторно..хаха и тоа бајагички 2 часа...2 неоправдани то е то:коа сум многу уморен ..:)

Леле колку само се успивам.....и тоа редовноо...моите другарки сталноо се жалат...секогаш каснам коа се чекаме насабајле за во школо...ете вчера до 4ч сабајле сум седела и сабајле во школооо куферрр на час заспав...абе мана си иам јас:kesa:

Се успивам, не секогаш но во последно време се почесто :toe:. Се трудам да не се успијам ама едноставно се` касно си легнувам и после тешко ми е да станам.:)

Се успивам ама сега во гимназија малку е построго.. поретко се успивам сега :)

Касно легнуем али неам гајле за сабајле пошо стануем.Мене ми е гадно што малце да ми шушне нешо дур спием одма стануем да виим што како.Лесно чуек може мене да ме разбуди и да сум ептен уморен неам гајле стануем.

Кога како. Зависи во колку саатот сум легнала.

Тоа обавезно ...голем малер сум за станувањето

Ако имам некоја обврска следниот ден и само 2 саати да спијам ќе станам.

Ама вчера леле...се разбудив во 14 часот, а требаше да одам од 10 на пракса. Денес им реков демек дека сум била на факс на некое предавање (а никад не одам на факс-само за полагање, лол)!
Јебига 2 дена по ред во 6 се враќав дома (со друштво- прв ден кај другар дома, втор ден кај другарка дури до геге), а до 8 гледав телевизија, како да станам? Није могуче! :vozbud:

Касно легнуем али неам гајле за сабајле пошо стануем.Мене ми е гадно што малце да ми шушне нешо дур спием одма стануем да виим што како.Лесно чуек може мене да ме разбуди и да сум ептен уморен неам гајле стануем.
блазе тебе

tuuuuuuuu ne da se uspivam koga bev sredno nikogas me nemase koga bevme 1va smena do 4ti cas a sega rabotam i ne smeam da se uspivam

Не не ..никад не се успивам :) ..
Ваљда дека ако треба да станам уклучувам да ме буди некоја направа што дава лош и незгоден звук..

Ne da se uspivam...spanka sum nema sto obozavam da spiam i kolku poveke spiam se poveke sum nenaspana taka da imam problemi so razbuduvanjeto a znam i "namerno" da si se uspivam :) ke stanam ke se se spremam za tamu kade sto treba da odam i ke go poglednam krevetot i ke si se predomislam ke si recam e dobro mozam i posle da go napravam toa ili pak utre..i pak ke si legnam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom