Дали се сметате за секси?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
НЕ! не се заебавам, и едноставно така мислам. има некоја граница сексипилот, што ЈАС сметам дека ЈАС не ја преминувам. ништо чудно во тоа, едноставно такви ми се критериумите. или сум премногу самокритичен, сеисто =)
sex appeal е релативна работа, пошто секој различно ја вреднува и секој различно ја замислува.
:back:

јесте да друже, ама има еден критериум кој е универзален да си секси, тоа е изгледот и фигурата...
а однесувањето, т.е поставувањето на личноста(според која можеме да претставиме дали е секси или не) секој различно ја вреднува.....

Јас че бидам многу секси :icon_lol:.

pa definitivno sum seksi ,,,,taka mislam jas a i decko mi znaci glasav da-zeni i se gordeam so toj fakt :baeh:

...ООоооо, едно големо, јасно, категорично НЕ!...не знам, едноставно не сум вљубена во моето тело...:nesvest:

не сум нешто вау човек да падне на гз кога ќе ме здогледа секако имам нешто што на мојот партнер му е секси ама не значи и дека на други би му било а и не ми е битно другиот што смета важно ми е мислењето од партнерот

Кога-како. Убав не сум, ама секси знам да сум. Ако не претерам. Тогаш ме викаат петел или прч.

Која сака да провери дали сум секси, ќе и пратам мсн по пп, па нека одлучи сама. :)

Апсолутно не.И не ми е понижувачко тоа едноставно реално е така.Јас себеси воопшто не се сметам за сексипилна личност:toe:

Не. Незнам зошто ама едноставно мислам дека не сум секси.

Тие што ме познаваат велат дека сум била сексипилна, ебазовна и малку курвеста...хехехеех

Тие што ме познаваат велат дека сум била сексипилна, ебазовна и малку курвеста...хехехеех

Јасминче верен фану на Интер...болдот...колку малку курвеста си,во кој смисол на зборот ???

Јасминче верен фану на Интер...болдот...колку малку курвеста си,во кој смисол на зборот ???
Често мењам партнери, а малку и ги провоцирам...заводничка ( некој го преведува како курвеста).
Али мене не ми смета тоа ,,курвеста,,.

Често мењам партнери, а малку и ги провоцирам...заводничка ( некој го преведува како курвеста).
Али мене не ми смета тоа ,,курвеста,,.
душо без навреда ама дали си свесна што само напраи или пак си од оние кои го гледаат нетот за лов на месо

on topik: зависи како ќе ми фирне и на која нога сум станала и која личност сум денеска

Back
На врв Bottom