Дали се сметате за секси?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
Често мењам партнери, а малку и ги провоцирам...заводничка ( некој го преведува како курвеста).
Али мене не ми смета тоа ,,курвеста,,.

Ни мене воопшто не ми смета!

Не се сметам јас за секси.

душо без навреда ама дали си свесна што само напраи или пак си од оние кои го гледаат нетот за лов на месо
A ти си сигурна дека у женски род треба да и се обраќаш? :)

oн:
Не.

Со оглед на тоа дека женските дудлаат на мојот изглед и се палат на секоја слика од мене гласав дека сум Секси...(барем 90% од женските шо ги знам така викаат)

нее воопшто .... посебно НЕ сеа во овој период ...

Нека каже друг,не сум од типот на тие женски:Леле колку сум убава или секси

Ние се сметаме, ама другите ич на акал не не стават. За жал :toe: не се свесни што пропуштаат. :vozbud:

Сите шегаџии ќе бидат избришани,а подоцна и банирани ако продолжат да бидат вицкасти.

Секси ?
Лично за мене не , за некој други да... Ама релативна ствар е сексипилноста исто како и убавината.

А што се тиче до тоа дека поголем дел од девојките се чувствуваат секси (посебно постовите „Кога ќе се облечам ...“ ) мал демотиватор ќе биде фактот дека кога машко ќе види сукња ,иако девојката не е ништо посебно, ќе се сврти во секој случај, џаст ту чек ит аут не значи дека би ја лежел. Не за друго има многу девојки кој се облакаат провокативно иако се тотално несексибилни а себеси се сметаат за „неодоливи“.

:) ако сами не се сметаате за секси очекувате некој/а друг/а да ве смета?

Баш сум кул оно баш сум секси,... :pos:

Некои денови има у година кога ептем сум секси. И таа девојка што ке ги осети тие денови, после тоа и нема лек, јас биднувам нејзиниот наркотик.

Реално да.
Мислам дека секој може да осети кога е секси,ако се закоравиш ни вежбање ни тегови ни стомачни,направиш кила.....сигурно нема да се осеќаш секси.

ПС.Ова не важи за дебелите билдери што мислат дека имаат мускули,сфатете бе сало е нема мускулна маса во самиот мускул. .!. :icon_lol:

Back
На врв Bottom