Дали се сметате за секси?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
А кој не е секси, па и "најружниот" човек на планетава поседува нешто секси во него, макар и најмал детал било тоа. И за тоа дали си секси треба делата да покажат и другите да го потврдат, јас можам до сабајле да се фалам ама џабе ми е ако девојкиве шо ги шмекам не го кажат тоа.:wink:

Сеуште не сум сретнала човек, кој самиот себеси си се смета за секси. Сето тоа повеќе е како ѕид кој истиот го создава за да ги привлече другите.

IIIIIIIIII Toa kako sum seksiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D.
Samo nikoj ne mi veruva :D.

Нема опција-незнам :toe: најдобро е другите да те оценат...така е најдобро мислам :smir:

Најдобро е другите да ти кажат дека си секси, така и повеќе ќе ти годи. А и сам ако си речеш дека си секси, не е страшно, си се сакаш себеси и си имаш поголема самодоверба. Само без претерување.

Офкорз дека се сметам.. Нарцис на мајка..:pipi:

a koj ne se smeta za sexsy ako nekoj taka misli znaci deka licnosta e vo depresija
moras da bides optimist deka koga togas tvojata sexsibilnost ke dojde do izraz inace cao gaci

ne vikam ne :smir: ali onda ne moze fredy kruger da e sexsy il dr frankenstajn vakvite faci se manijaci vo 75% od slucaite za srekja kaj nas vo mkd nema grd coek ili retko retko grd makedonec nasata nacija e mozebi edna od najubavite iako nie mn malku se interesirame za toa

секси дефинитивно, полна сум со самодоверба кога ке се дотерам и излезам.. а кога гледам дека одредени особи од спротивниот пол реагираат на мене егото ми расте многу. :pipi:

секси дефинитивно, полна сум со самодоверба кога ке се дотерам и излезам.. а кога гледам дека одредени особи од спротивниот пол реагираат на мене егото ми расте многу. :pipi:

Само егото ти расте ?

Back
На врв Bottom