Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

vo pravo si za minicite i dekolteata, ponekogas znaat da izgledaat mnogu sexy i provokativno. ama edna zena treba da poseduva i vnatresen sexapil za da bide stvarno sexy.Ova treba nekoj drug da go kaze,premnogu e narcisoidno sekoj da zbori za sebe.
I nemam nekoja definicija za sex..moze da e sekogas ralzicno ,ne znaci deka minicot ili golemo dekolte e sexi ,nekogas i po pizamite deluvaat sexi.
како може 14 годишник да е секси? и што има везе секси со болдираното? <---затоа неможе 14 годишен копиљ или копиљка да е секси. какви размислувања, цццц.Јас, не се чувствувам секси, но девојките ми кажувале дека сум, али јас нејќам по 3саати да седам у ВеЦе и да мачкам некои срање од креми!!!
..da ne zboram,tie sto me znaat treba da kazat hohoho
хехе нека кажат тие шо ме знаат бе не сам да се фалам 
Potpolno si vo pravo...kolku e eden covek seksi zavisi od toa kako se custvuva, jas na primer koga sum sredena,doterana bleskam so samodoverba i seksipil...kako i sekoja zena vprocem... sepak ima luge koi toa go poseduvaat vo sebe pa i vo pizami izgledaat seksi...Хел јеа!
Па мораш првин да се сакаш себе си, за после и другите да те сакаат. Гледам дури 7 жени се изјасниле како не-секси. Ах, комплекси владеат.
Не сум совршена, имам и јас некои комплекси, но дефинитивно се сметам за секси во одредени ситуации и денови.
На пример:
- кога ќе станам сабајле со разбушавена коса (не знам зашто, ама разбушавена коса ми е многу секси);
- кога ќе искочам од бањање со полумокра коса и бањарка;
- кога сум заљубена и кога во моите очи се гледа дека сум пресреќна;
- кога ќе се спремам тип-топ за искачање и кога се чувствувам удобно во тоа;
- после секс у машка кошула :kesa:.