vo pravo si za minicite i dekolteata, ponekogas znaat da izgledaat mnogu sexy i provokativno. ama edna zena treba da poseduva i vnatresen sexapil za da bide stvarno sexy.Ova treba nekoj drug da go kaze,premnogu e narcisoidno sekoj da zbori za sebe.
I nemam nekoja definicija za sex..moze da e sekogas ralzicno ,ne znaci deka minicot ili golemo dekolte e sexi ,nekogas i po pizamite deluvaat sexi.
како може 14 годишник да е секси? и што има везе секси со болдираното? <---затоа неможе 14 годишен копиљ или копиљка да е секси. какви размислувања, цццц.Јас, не се чувствувам секси, но девојките ми кажувале дека сум, али јас нејќам по 3саати да седам у ВеЦе и да мачкам некои срање од креми!!!
Potpolno si vo pravo...kolku e eden covek seksi zavisi od toa kako se custvuva, jas na primer koga sum sredena,doterana bleskam so samodoverba i seksipil...kako i sekoja zena vprocem... sepak ima luge koi toa go poseduvaat vo sebe pa i vo pizami izgledaat seksi...Хел јеа!
Па мораш првин да се сакаш себе си, за после и другите да те сакаат. Гледам дури 7 жени се изјасниле како не-секси. Ах, комплекси владеат.
Не сум совршена, имам и јас некои комплекси, но дефинитивно се сметам за секси во одредени ситуации и денови.
На пример:
- кога ќе станам сабајле со разбушавена коса (не знам зашто, ама разбушавена коса ми е многу секси);
- кога ќе искочам од бањање со полумокра коса и бањарка;
- кога сум заљубена и кога во моите очи се гледа дека сум пресреќна;
- кога ќе се спремам тип-топ за искачање и кога се чувствувам удобно во тоа;
- после секс у машка кошула :kesa:.