Дали пијанството го оправдува неверството?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пијанството го оправдува неверството?

• Да

Гласови: 69 17,4%
  • Не

Гласови: 328 82,6%

• Вкупно гласачи
    397
Не, не го оправдувам неверството.Јас никогаш не би простила некој да ме извара и да ми каже пијан бев извини...Но сепак,во пијанство се прават многу глупости за кои може да се каеме цел живот...

Не, не го оправдувам неверството.Јас никогаш не би простила некој да ме извара и да ми каже пијан бев извини...Но сепак,во пијанство се прават многу глупости за кои може да се каеме цел живот...
или пак да се радуваме на истите цел живот...

da pijanstvoto vo sekoj slucaj go opravduva neverstvoto, kako i izneveruvanjeto po greska ili pak koga ke te nateraat da ne pravime muabet pak koga ke te izmamat da izneveris. hehehe isto moze samo da bilo laga izneveruvanjeto da te lazat komsiite, drugarkite, sopstvenite oci itn:pos2: :pos2:

Brat, ako ne ti drzi g`zot nema da pies. Ako znaes deka si sposoben da izneveris dodeka si pijan, togas ne pij.. Drugo sto da ti recam. Od bilo koj aspekt ne e opravdano izneveruvanjeto, kamo li pijanstvo..

Во никој случај не би простила неверство. Било кој изговор е само избегнување на вистинската ситуација, а тоа е самото неверство.
Која е вистинската причина за тој потег?

Најглупав изговор е да се вадиш со тоа дека си бил пијан...Ако веќе е направено неверство,значи дека имало некој недостаток во врската...А за тоа дали пијанството го оправдува неверството?Дефинтивно НЕ:nenene:

Колку и да си пиан/а , од прилика знаеш што праеш ....

ne opravduvam takvi vadenja...podobro da mikaze te izvarav ete mi doe moment poveke ke cenam nego poznatoto klishe...Pijana bev!...

Varanje vo nikoj slucaj ne se opravduva pa kamoli so takvo bedno obrazlozuvanje-Pijana bev!-Brkaj Rabota

Бедно е ако се вади на пијанство....ако бил/а доволно пијан/а да не може да се контролира или да се сеќава нема да може ни да вара(лапа,дупи). Никогаш не го признавам тој изговор.:baeh:

Бедно е ако се вади на пијанство....ако бил/а доволно пијан/а да не може да се контролира или да се сеќава нема да може ни да вара(лапа,дупи). Никогаш не го признавам тој изговор.:baeh:

Superhik никогаш не би кажал вакво нешто. Не го резили генијот.

Нема шанси да му опростам неверство со изреката: Па пијан бев, ова она ништо не памтам... Тоа е само глупаво оправдание. Ако не можеш да се конторолираш кога си пијан тогаш не ни пиј, кога веќе знаеш дека глупости ќе правиш.

Неверство си е неверство. Пијанството е само едно бедно оправдување.
Тие што би простиле, не им треба никакво оправдување. Порано или подоцна ќе простат и без тоа.

Ако веќ праиш нешто колку и да си пијан пак размислуваш барем малце. А дали би простил незнам се зависи од особата и тоа колку ја сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom