Дали пијанството го оправдува неверството?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пијанството го оправдува неверството?

• Да

Гласови: 69 17,4%
  • Не

Гласови: 328 82,6%

• Вкупно гласачи
    397
Па пијаниот човек има сила да ги прави оние работи што нема храброст да ги направи кога е трезен...така да во никој случај не оправдувам неверство под дејство на алкохол..ако сакаш некого,ке го сакаш и кога си пијан и нема да дозволиш да те понесе моментот на страст..

Какво оправдување брее!
Кога е пијан треба да ми кажува колку ме сака а не.... Пијанството не е оправдубањее за никаков кикс, никакво неверство туку доказ дека тоа што го направил, го направил од срце. Па сега видете вие...

Неверство си е неверство... Нема тука ама баш никакво оправдување!

Какво оправдување брее!
Кога е пијан треба да ми кажува колку ме сака а не.... Пијанството не е оправдубањее за никаков кикс, никакво неверство туку доказ дека тоа што го направил, го направил од срце. Па сега видете вие...
А ако во моментот не е до тебе? А јебига сака да ти каже колку те сака, а нема пари за телефон, далеку си... и гледа некоја девојка, лепотица, и ти си лепотица, се поистоветува... и оди да и каже... :sekss:

Ја не знам што има тука лошо?! Баш по твое искача :toe:

А ако во моментот не е до тебе? А јебига сака да ти каже колку те сака, а нема пари за телефон, далеку си... и гледа некоја девојка, лепотица, и ти си лепотица, се поистоветува... и оди да и каже... :sekss:

Па и не е лошо :) ,,јас тоа нема да го знам,, а нема ни да се случи:smir:

???????????
Ме сака мене, и има толку желба за мене баш во тој момент но сепак он се поистоветува со некоја лепотица?!?!?! Не наоѓам логика...

Пијанството не го оправдува неверството. Од лично искуство можам да кажам дека тоа е само оправдување за тоа што си згрешил. Треба да си многу пијан за да не се сеќаваш ништо, а кога си толку пијан не можеш да изневеруваш(х причини:)). Значи нема никакво оправдување!

Можеби не го оправдува, ама дефинитивно го олеснува.

Aлкохолот ги намалува инхибициите и ги ослабува кочниците, и упс! почна наивно, ама не се успеавме да закочиме на време. :pos2: Луѓето прават грешки, тоа им е во природата.

Затоа, Боргите се совршени :)

???????????
Ме сака мене, и има толку желба за мене баш во тој момент но сепак он се поистоветува со некоја лепотица?!?!?! Не наоѓам логика...

Нормално дека не наоѓаш. За членот зафркната, мора само такво зафркнато прашање да се постави. :uvo: :pos:

Зафрканција е, **MEMORY**, не е сериозно прашање. :)

Сите во анкета што гласале да 100% го направиле тоа и сега пијанството го користат како оправдување, а сепак ништо не го оправдува тоа.

abe jas koa sum mn pijan nemozam da gleam a ne da pazam sto pravam:)

Не оправдувам дефинитивно.Тоа е само,барем според мене,Многу глупаво и безвезно вадење,"извини пијан бев...",нема шанси.Ако сака да изневери нека изневери на трезно ако може.Ама тогаш не е интересно затоашто луѓето тогаш се свесни за своите последици.

da pijanstvoto vo sekoj slucaj go opravduva neverstvoto, kako i izneveruvanjeto po greska ili pak koga ke te nateraat da ne pravime muabet pak koga ke te izmamat da izneveris. hehehe isto moze samo da bilo laga izneveruvanjeto da te lazat komsiite, drugarkite, sopstvenite oci itn:pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom