Дали мислите дека со форумов созревате?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Па веројатно да, со оглед на тоа што гледам дека има доста паметни луѓе чии постови те тераат да разлислиш па можеби и да смениш став за нешто...:smir:

Па форумов навистина содржи многу корисни информации кои помагаат во созревањето односно значително проширување на знаењето....Размената на мисли и информации помеѓу сите членови на форумот придонесува до созревање зошто секој се сретнува со работи кои му биле нејасни а тука веќе лесно ке ги разјасни со помош на другите....

Па се разбира , има некои работи кои навитина те подучуваат

Apolutno ima nekoi raboti i nekoi luge koi nekogas te iritiraat oti teraat nekoj inaet megutoa koga gi gledam postovite na tie luge svakam deka ima nesto vo niv nekoja pametna iskra. Da se razbereme licno ne poznavam nikoj i ne sakam da navredam nikoj megutoa smetam deka ima nesto vo Lejdi Satori nekako se gledam samata sebe koga bev 17-18 godini :) a i interesno e da vidis nekoja retrospektiva.

Da da , sozreav so postovite na Kole Sr Mkd , ti e me napravija kompletna licnost . Sala na strana kaj ke sozrees proagajki go celoto na vreme na podforum kosarka :pos2:

да , искрено многу , пошто гледам како размислуваат и женските и машките и некако ова ми е како на некој начин образување и ЗАПОЗНАВАЊЕ на родовите, што мислам дека на секој му треба... Ептен ми е мило коа читам така сигестии или совети или било што ...ептен ептен ми помага и за пробелми дури некој да решам... такада ФАЛА имам едно до сите

Со секое прочитано мислење на форумов, било тоа позитивни или негативно, мислам дека созревам малку по малку. Причина е тоа што лошите мислења ме тераат да сфатам дека има луѓе кои секогаш, без разлика на се’, ќе останат обратни од другите и ќе бранат некои си квази-размислувања. Додека пак, позитивните и логичните мислења ме замислуваат и ме тераат да се прегледам на таа тема, давајќи ми од време на време еден блед но вистински патоказ по кој би требало да се движам.
Заклучок:Да, мислам дека созревам. Единствено место на кое се собрани секакви луѓе кои на различни начини доживувале одредени моменти

Па не дека созреав баш во буквална смисла, бидејќи имам 15 години, а плус за да созрејш како личност многу зависи и околината во која живееш, но можам комотно да кажам дека за некои работи размислувам на многу поинаков начин и почнав да ги гледам работите од секој аспект шо мислам дека е доволно...

Може да се каже...бидејки од овде се учат многу работи

Абе сигурно дека не ми влијае во процесот на созревање и слично...:icon_lol: ама сепак, ги читам постовите на многумина и или се пронаѓам во нив, или па применувам некои совети, мислења како и да е...се наоѓа од се по нешто ,не викам не...предност им давам на постарите и позрелите членови [ноу офенс за другите]..башка и на модераторите и администрација...

Па ако созревањето е дело на искуството тогаш сигурно дека се созрева во некоја мера зашто преку форумов добиваме различни мислење од многу луѓе и добива појасна слика за непознатото или пак сменуваме мислење за порано познатото.

Секако дека да. Новости, историја, наука.. од секоја тема се учи нешто ново.
Ни се зголемува општата едукација.
Пред се, научив барем подобро да се изразувам.

има мал удел мислам дека во созревањето али не е нкој главен фактор.Не зборам само за овој форум него општо,се знае кој е главниот фактор на созревање средината од која се доаѓа,врсниците,образованието па после е се остало....

ДА... секој ден го посетувам, а во форумов има секој ден нови работи така од кои се учи многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom