Дали мислите дека со форумов созревате?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно. Се сретнав со работи за кои не ни мсилев дека ќе можам да дискутирам, почнав да прифаќам туѓо мислење, а воедно и да го сменам моето мислење, без инаетење.
И да, форумот ми помогна да можам поубаво да го искажам моето мислење во јавност, па сега мислам дека и во живо ќе ја имам истата слобода како шо ја имам овде.

Па,да... две години сум тука, нормално дека некако влијаел форумов... Не нешто ептен, ама влијаел. Прво многу нови работи се дознаваат, второ понекогаш на некои теми се наоѓа некој што ќе успее на разумен начин да ми го смени гледиштето за одредени работи, трето ако имам проблем можам да отворам тема и да прашам за совет, да побарам помош... После запознавам многу нови луѓе, токму некои од форум ми смениле многу работи во животот, си се знаат кои се:smir: Па ако ништо друго човек, со помош на админите и бановите секако, ќе сфати кои теми се сериозни, а каде може да се заебава:kesa:

Дефинитивно. Се сретнав со работи за кои не ни мсилев дека ќе можам да дискутирам, почнав да прифаќам туѓо мислење, а воедно и да го сменам моето мислење, без инаетење.
И да, форумот ми помогна да можам поубаво да го искажам моето мислење во јавност, па сега мислам дека и во живо ќе ја имам истата слобода како шо ја имам овде.
И јас исто. Сватив дека и туѓото мислење може да биде точно и издржано, не само моето и дека не мора секогаш да сум во право:pos:.Не верувам дека постои толку голем тврдоглавец кој нема ни да се запраша дали можеби грешел во некое свое убедување, а и да не признае сигурно дошла до промена во неговиот начин на размислување. Ако не е така форумот не ја постигнал за него својата улога а тоа е зголемување на објективноста во начинот на размислување. Дали созреваме? Најверојатно да.

Јок, али затоа брате се напунив информации, и се изнагледав токмаци со кретенски сфаќања за милијарда теми. Од друга страна сретнав личности кои мислев дека не постојат во реалноста (и тоа во позитивна смисла)...

со форумов се заразив и воопшто не спијам а мислам дека почна да ми оди на нерви али се чуствуваам good хехехе

Дефинитивно нешто се менува во размислувањето (дури слободно можам да кажам) и во карактерот на луѓето. На форумов има се, од незрели и недолични до преубави постови. Највеќе ми се допаѓа размислувањето како група за одредени теми и проблеми.
Кај мене делува многу позитивно и се радувам дека и јас сум дел од нешто убаво што се случува. Се надевам дека неке мое размислување му помогнало некому и пресреќен сум ако е така.

Да да. Помага у созревање.. . и кај мене да.. сеа точно да уште трескам по некој бисер ама јбг има време :)

da da da i toa kako!!doznavam novi raboti,so citanjeto drugi stavovi sogleduvam nekoi greski so sum gi vlecel so sebe i se obiduvam da gi iskorenam!!u sekoj slucaj da

Како ти текна темава неам поима ама стварно добра е. За мене можам да кажам дека има променето некои мои ставови и слично

Јака екипа има на форумов...
Што се однесува до мене, мислам дека секој може колку-толку да созрее тука, затоа што се разговара на многу теми, има дебати од секаков вид и се дознаваат работи од секоја можна сфера. Ако ништо друго, барем мислам дека овде секој научи да почитува друго мислење, без да се согласува со истото. Во неколку случаи,некои теми ме навеле да размислувам на работи на кои не сум помислила порано... Значи да, се созрева тука:smir:

Дефинитивно. Единствено место кај што можам да се изкажам и кај што можам да видам повеќе мислења за некоја тема која што општо ме интересира. На форумов има толку многу успешни, читани луѓе што жално е да не им читам мислња. :) Едноставно услуга со тоа си правам. Има дефинитивно СЕ и СЕШТО! :)

абе колку модератори има на форумов брои некој?????:)
од некои неможеш да созрееш на нерви одат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom