Дали мислите дека со форумов созревате?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не созревам со форумов (во смислол, не поради учеството на него)

Али, моите постови ми се фина евиденција за тоа како све сум се променила и што се сум надраснала и оставила зад себе у овие 3 години колку што сум тука.

не сум долго на форумов но и со овој период што сум тука дознав многу работи и тоа корисни не само од статиите пто ги читам туку и мислења од другите членови кои секако некои ги пишуваат од лично искуство што може да се најдам во некоја таква ситуација и да знам однапред како да се справам со истата секако во одредени работи и моето мислење се смени за некои појави од животот

Да. Во смисла на пишано изразување конкретно. Во врска со моите ставови, може да се рече дека диверзитетот што постои на форумот, ми ги под-дооформи, но базата остана иста.

Мислам дека со форумов може да се созрее во одредена мера, бидејки секој ги споделува своите искуства,ги кажува своите грешки, своите проблеми и како се соочил со нив , а сето тоа може да ви помогне во одредена ситуација а може и да го промени вашето претходно мислење благодарение на многуте повозрасни форумџии кои имаат мн поголемо искуство во животот.

хахаха.созреав од аспект на тоа да ги почитувам и мислењата на другите а во исто време да не ги мразам луѓето што ги имаат тие мислења.порано бев многу поарогантна сеа малце...:kesa:

а иначе ментално, мислам дека дури и наназад се вратив.се имам смеено на некои постови по 15-20 минути како децана(не викам дека ја не сум дете нели..) а сеа па како што немам интернет деновиве многу почна да ми фали кајганава...овој форум мислам дека повеќе е создаден за ширење познанства. повеќе се дружат луѓето отколку што дебатираат или се караат у најгори случај. има неколку кајганџии што се посериозни и што знаат да дебатираат и да дадат излагање ама остатокот се све сеирџии :)
во секој случај супер е! :):smir:

да бидејќи научив многу работи интересни за мене, научив да пишувам и да се изразувам како што треба( не секогаш ама..)

Мислам дека созреваме бидејки дознаваме многу работи разменуваме мислења гледаме како другите пристапуват кон некои работи....

Па да, забележав дека во последната година напреднав (колку-толку) со моето изразување, што мене ме радува.

Кога ќе видам некои мои постови од лани ми доаѓа да си направам ваква фаца - :kesa:.

Па да, забележав дека во последната година напреднав (колку-толку) со моето изразување, што мене ме радува.

Кога ќе видам некои мои постови од лани ми доаѓа да си направам ваква фаца - :kesa:.
Хахаха. И јас сум истиот. Кога ке си видам некои постови од поодамна се срамам од сам себеси. :P
Па мислам дека со помош на лугето од форумов созревам и дека ги кршам правилата на нашето глупо општество. Правам работи кои лугето (постарите) ги мислам за неетички. Мислам дека со помош на овие луге може да се доведе до некои промени во нашето општество. Има луге кои се барем експерти во една област, а со тоа сите сите можеме да научиме од нив или пак тие од нас.

ахам и тоа мн... научив како да се справам со глупави:pipi:

Pa neznam dali se sozreva i ako se sozreva kolku..no dosta interesni i pou4ni temi ima, pa i soveti...a i pametni forumdzii:helou:

Па се учат нови и интересни работи,а со тоа и се созрева по малку!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom