Па да, мојата мисија е да инпутирам малку сива маса во главата на форумџии кои сакаат да се самоубијат зошто женската ги оставила, кои сметаат дека „скапаните“ девојки се за на бесилка и кои мислат дека ако ослабнале 10 кила станале мајкоебачи преку ноќ, како и кај оние со проблеми во сантиметрите на алатот (38+).
И во стилот на „Еднооки“: сите коинциденции и сличности помеѓу горенаведениве примери и реални членови на форумов се сосема случајни; освен оние кои не се.
Мада нажалост некои работи не се менуваат, колку и да сум јас влијателна, а не сум; и колку и да се трудам јако, а не се (трудам јако, де).
Друг начин на кој со моја помош доаѓа до одредена промена на форумов е кога, на пример, извесен член ќе лупне глупост која е створена за црвенко во репутација, и одеднаш истиот тој член на кој до вчера сум му била симпатична, денес сака да ме пуца со калашЊиков.

Ко Фантом на времето, чисто за илустрација.:wink:
И сега со овој пост ќе придонесам до извесни промени прибидејќи малку повеќе искритикував и промрчев, што нема да им се допадне на некои членови кои ќе се пронајдат во текстов.
Може дури и ќе изнудам црвенко, јеее! yes:
Доколку ве изреволтира нешто од напишаново, секогаш нека ви биде на ум дека ако сакате да ме најдете- Вирус знае каде живеам.