Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Toa e relativno...jas vazno se obiduvam...loso e koga nema da se obides...pa taka se nadevam deka sum promenil nesto!

лично за мене си менувам многу, онака се опуштам и релаксирам. воедно во темита за мојата струка си го збогатувам и знаењето а и му правам на некој начин услуга на останатиот дел од човештвото. Друго не менувам ништо посебно освен што на администраторите им отварам повеќе работа и како повеќе куцам бајти на темава така повеќе и повеќе ги нервирам и ај да прекинам!

Па според мене менува јас пред да се регистрирам го прочитав речиси цел форум. Има доста интересни работи доста работи научив а се регистрирав за да поправам грешка :) супер е да се читаат форуми каде што има квалитетна дискусија

Па да, мојата мисија е да инпутирам малку сива маса во главата на форумџии кои сакаат да се самоубијат зошто женската ги оставила, кои сметаат дека „скапаните“ девојки се за на бесилка и кои мислат дека ако ослабнале 10 кила станале мајкоебачи преку ноќ, како и кај оние со проблеми во сантиметрите на алатот (38+).

И во стилот на „Еднооки“: сите коинциденции и сличности помеѓу горенаведениве примери и реални членови на форумов се сосема случајни; освен оние кои не се. :icon_lol:

Мада нажалост некои работи не се менуваат, колку и да сум јас влијателна, а не сум; и колку и да се трудам јако, а не се (трудам јако, де).

Друг начин на кој со моја помош доаѓа до одредена промена на форумов е кога, на пример, извесен член ќе лупне глупост која е створена за црвенко во репутација, и одеднаш истиот тој член на кој до вчера сум му била симпатична, денес сака да ме пуца со калашЊиков. :icon_lol: Ко Фантом на времето, чисто за илустрација.:wink:

И сега со овој пост ќе придонесам до извесни промени прибидејќи малку повеќе искритикував и промрчев, што нема да им се допадне на некои членови кои ќе се пронајдат во текстов.
Може дури и ќе изнудам црвенко, јеее! yes:

Доколку ве изреволтира нешто од напишаново, секогаш нека ви биде на ум дека ако сакате да ме најдете- Вирус знае каде живеам. :pos:

pa iskreno ne menuvam niso, osven akoooooo mu pomognam na nekoj pa protoa toj e zadovolen:) i to

менувам да-си ја убивам досадата што сега за сега е доста успешно :wink:

Не,не менувам ништо зашто денес е секој со своја глава и со узди...не е битно туѓото мислење...:toe:

Се што пишувам на форумов е само мое, лично мислење. Не пишувам за да го сменам светот или животот во нашето опшество, пишувам затоа што сакам да запознавам нови луѓе, да знам како размислуваат, да давам и да добивам совети од нив. Кога младите го кажуваат вака јавно нивното мислење си даваат поддршка а и успеваат да го разубават барем својот живот.

па што знам...мене битно ми еинтересноо....хехе

Па не се менува многу, секој член си има свое мислење и ако си има став не верувам дека било кој од другите ќе го смени, освен ако е погрешно информиран, тука се темите и фактите да го поправат тоа.

Менувам, ги информирам луѓето за културни настани :)

Сеуште мислам дека ваквиот (демократски) начин на дебатирање и комуницирање е еден од начин кои води кон промена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom