Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Еј ама баш ништо не мењам, само тепам вишок време.

Po malce si go menjavam muabetot, prijatelite, mislenjata, pogledite na zivotot.
Zivotot si go menuvam vaka ili taka. :helou:

Ама баш ништо не мењам ама ефикасно трошу време :)
а можда ке се најде некој што ке га процита мој пост, па и тој ке си губи време:)

Пишувам многу глупи работи (за тепање време) за да би сменил нешто

itar pejo напиша:
Пишувам многу глупи работи (за тепање време) за да би сменил нешто

Си размислил за промена на начинот на пишување?
Или пак, начинот на читање?

Можеби вољата недостасува...

Jakov напиша:
Sekoe pisanie na forumov pridonesuva za promena na nestata. Vprocem nasite stavovi koi se pisani ovde ne ostanuvaat samo tuka. Eve i poslednava slucka toa go dokazuva. Se vide deka nasite pstovi ovde imaat daleku posiroki tragi.Jas golem broj moi posotvi si gi najdov preku google. Znaci deka ne samo juzeri ami i nekoj drug nekade me cita ili barem ima prilika da me cita i na toj nacin da vlijaam da se smeni nesto kaj nego(pozitivno ili ne zavisi od licnosta).
Znaci definitivno DA. Nasite postovi ne se samo vetar vo magla iako mnogu od niv ostanuvaat glas vo pustina sepak fakaat mesto.
Би се согласил (како и секогаш) со Јаков.
Многумина тука немаат представа колку "firepower" содржат нивните постови. Дури и јас како еден од постарите тука имав можност да научам доста работи од помладите , а се надевам и дека јас имав неколку "words of wisdom":toe: . Секако дека сите би требало да се обидат да го искористат форумов за искажување ставови кои што СМЕТААТ дека би им биле корисни на другите јузери, а времето ке покаже да ли бевте у право.

ne go pravam ova za da smenam nesto!tuku za da si kazam so mislam i da mi olesni!:helou:

Да, квантитетот на постови :pos:.

Секое нешто на светов ја има моќта да не смени па така и форумов, се менуваме читајќи за туѓите искуства и грешки учиме нови работи и најважно од се, се дружиме со нови луѓе...
Се се менува! :smir:

Нешто можебо се менува но премалку е тоа за да биде значајно-но рпвите чекори се секогаш мали.

За кого како..., секој има различен карактер и секој различно ги толкува моите постови...Јас искрено највеќе уживам да ги читам постовите, помалку пишувам, но го почитувам она што го напишале дригите...

Jas za Vas amateri ne znam dal vlijaete ama jas vlijaam vo pridobivkite na sexualnata revolucija i razdevichuvanjeto vo Makedonija.

Pod moe tutorstvo i soveti clenovi od forumot po prv pat ebele taka da jas sum heroj zvezda i kometa a za Vas smrtnici ne znam

Jas za Vas amateri ne znam dal vlijaete ama jas vlijaam vo pridobivkite na sexualnata revolucija i razdevichuvanjeto vo Makedonija.

Pod moe tutorstvo i soveti clenovi od forumot po prv pat ebele taka da jas sum heroj zvezda i kometa a za Vas smrtnici ne znam

Па дај неколку совети и јас да легнам нешто... не е фер вака.....

Да, менуваме, драстично расте базата на самиот форум и Мистик и Ејсид за брзо ќе мора нов хард да земат. :)

Затоа драги форумџии и форумџики.. обeдинете се и пишувајте најмалце по 50 поста дневно.. :pos: :pos: :pos:

Ќе истипкам еден ден манифест!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom