Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ne . Postojat tvrdoglavi lugje i tapchovci na koi shto ednistvena cel im e da gi kazhat rabotite koi gi machat, da gi kazhat nivnite stavovi i da probaat na nekoj ponenachitan (na taa tema) da mu gi nametnat istite. Sekoja chest na iskluchocite.

Inaku, jas mnogu raboti imam naucheno na forum i za mnogu raboti go imam smeneto mojot stav.
Па ако не се согласува некој со тебе не значи дека е тврдоглав?
Се осетив повикан:helou:

Убав е форумот од страната да се информираш за многу нешта.Да променам не знам.

Не ми се верува дека ќе сменам нешто, има многумина тврдоглави!

Верувам дека ја менувам сегашноста. И дека создавам посветла иднина. За генерациите што доаѓаат. И тоа токму во моментите кога ми е најдосадно и кога нема што да правам...

со тоа што пишувам на форумов не очекувам да сменам нешто . Не очекувам нити да сменам нечие мислење ... Пишувам за да го кажам своето . И евентуално да дискутирам зошто тоа е точно или грешно .

Дефинитивно нема ништо да сменам. По форум си пишувам само некогаш кога ми е досадно, кога нешто сакам да кажам а во тој момент немам на кого или ако некој напише нешто со кое воопшто не се сложувам и ме испровоцира.. Инаку МНОООГУ често само го разгледувам форумов без да оставам мислење.. :)

Можам да сменам само број на мислења мои,ништо повеќе:salut:

само за да си олеснам на душава... да си кажам по нешто да не е без ништо :smir:

Менувам, како не :) Менуваме! Остваруваме!
Ја сменивме економската политика на владата, го укинавме зонското паркирање во центарот на Скопје, дозволија хомосексуални бракови во Македонија, сите имаат еднакви права, народот стана паметен и не наседнува на провокации, процентот на невработеност опадна на 0.1%, здравствениот систем профункционира и сега се' се сведува на музика и вино...

*чекај сега да си го покријам газот*

Не менувам ништо. Млатам празна слама мање-више. Како и повеќето, нали :back:

Само си кажувам некој свој став и свое мислење за некои работи и теми. Инаку го менувам само бројот на моите мислења.. :pos2:

Факт е дека менувам или ме менуваат. Веројатно поради тоа што најчесто пишувам на теми каде што напишаното лесно се докажува.
Другите теми, кај кои без разлика на напишаното секој може да те прави луд (или ти него нормално) ги оставам за real life ... за на маса, на која има пиво и кикирики ... очи во очи, да можам да го гледам соговорникот, иако некогаш пивото си го прави своето па ништо не гледам :cug:

Воопшто ништо не менувам.Мислам дека за да сменам мислење на некој потребно е да биде тоа лице во лице а не да се кријам позади оваа машина.Мене никој неможе да ми го смени мислењето со тоа што ќе дискутираме на некоја тема онлајн.За тоа потребно ќе му биде едно нескафе и многу трпение!:)

Веројатно, а зошто да не? И да сменам и да се сменам, нешто и во нешто.

Смислата на форумот е и тоа, оној кој мисли поинаку тој се лаже себе си, а ги лаже и другите (болдираното ми го кажа Гоце и има смисла)

Мислам дека менува...може некој мој пост или на бил кој друг член ќе смени мислење на некој човек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom