Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Мислењата на другите влијаат врз мене, а со тоа нормално и јас влијаам на некои членови. Ја ги следам нивните совети, некои може ги следат моите. Со тоа влијаам на другите, а ако влијаам на многумина сигурно ќе променам нешто и во ситуацијата во општеството.

Мислењата на другите влијаат врз мене, а со тоа нормално и јас влијаам на некои членови. Ја ги следам нивните совети, некои може ги следат моите. Со тоа влијаам на другите, а ако влијаам на многумина сигурно ќе променам нешто и во ситуацијата во општеството.

Точно е тоа дека многу може да се научи од форумов.И донекаде многу сум среќна шо најдов овакво место со интелектуалци од кои може многу да се научи.Сега за сега сум многу задоволна од овој форум и од луѓето шо секојдневно оставаат мислења. :helou:

ама ич не менува само полесно се чувствуаш кога ќе споделиш нешто со енкој посебно во форумите за љубов

Којзнае, можеби и менуваме нешто:smir:? Можеби нечиј живот ќе стане подобар доколку сподели некоја мисла на форумов, кој и онака се сведува на бесплатна размена на информации од најразновиден тип?
Не сум сигурен дека сум напишал нешто корисно, но јас по нешто научив тука. И тоа е некаква промена...

Не знам дали јас менувам нешто, ама знам дека другите членови пишувајќи овде на форум, гледајќи ги како го ставаат форумот на пиедестал, го жртвуваат дури и реалниот живот за овде да постигнат нешто.

Дефинитивно јас лично не менувам ништо ама научувам мн можам да кажам ...едноставно има се и сешто иии дури у последно време ми станува и поинтересен од фејз:smir:

Не ни мислам, а и ни ни сакам.Си пишувам чисто ради онака, да си олеснам и така натаму...:smir:

Нормално. Inner condition. Внатрешната состојба ми се менува... Се празнам... Се исполнувам су убави мисли... Ме развеселува пријателски збор...

Да, осеќам по мене дека ораторските способности ми се значително подобрени, сум почнал да размислувам на теми на кој никад не би размислувал коа не би била кајгана, сум запознал тоБ луѓе шо не би ги запознал да не била кајганава..
А дали мењавам нешо? Да. Со оглед дека некој од вас и настрана од кајгана помислиле на GoD.HateUSaLL и неговиот покварен хејт за диџеи, и рап после 95та, за неговиот напет атеизам, неговиот одвратен црн хумор и наклоност да ремети феминизирани фегети.. Да, осеќам дека сум сменил, со оглед дека многу фаци у мене го гледаат GoD.HateUSaLL а не Стефан, ме осудуваат без да ме запознаат, и критикуваат без да ме разберат :)

Па лично не мењавам ништо, само си го кажувам своето мислење, се дружам, запознавам нови луѓе, а како што рече Гадхејтасол почнав да размислувам на некои теми кои порано не ми беа ниту на крај памет:)

Nisto ne menuvame toa sigurno,samo komentirame javno i otvoreno sto nam ni smeta vo zivotot,vo kakvi situaciii sme se nasle razlicni razmisluvanja...ponekogas i prepukuvanja vo sekoj slucaj interesen forum zatoa i se zacleniv da spodelam nekoe mislenje i da mozebi naucam nesto pametno i korisno :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom