Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
не ми е страв ,шо знам неам некое посебно мислење заболекар...
само единствено грдо ми е коа ке ти го иструже забот па ке ти пушти вода па ке ти пушти воздух.ух тоа со воздухот колку боли!! ама се издржува у секој случај :)

Не ми е страв воопшто...ама сум бил само 4-5пати у животов мој, неизгледаше страшно тогаш :pos:

не ми е страв од заболекар.. али кожата ми се ежи од глупавата машинка.. :vozbud:

лееееее немојте со вакви теми бре.колку имам фобија од заболекари,тоа е чудо.

........Иако веќе има отворено тема за забите....,,мислам дека оваа тема е добра за форумот.....

Фобија од заболекар човек може лесно да добие, тоа најчесто се случува во детството, но остава траен страв дури и до 40 тата година, Јас лично имам страв од заболекари, кога бев на 14 години ми извадија по грешка здрав заб и тоа со бајата анестезија......тоа стварно многу болеше............:vozbud: ми одеше да го отепам докторот......:tapp:

Написете ваше мислење за прашањето и по некое ваше искуство од посета на заболекар..............................
Oooo, poor Stefan:icon_eek: :) ...А ти извадиле 2 заби одеднаш? Уф, тоа ми беше болно искуство:pos: .

Kako mala nemozev da smislam zabolekar,strasen mi bese samo toj zvukot so ke go slusnam pred da vlezam...i od mirisot se plasev a kamoli da sednam na stolicata,ama sega sfakam deka nema potreba da se plasam deka ne e tolku strasno kolku sto izgleda...za ubavina se trpi!!!

Од заболекари не, само од оноа зујалоно шо го користат :pos2:

Па не баш али треба да имам стварно добра причина па да идам на забар.У меѓувреме опсесивно четкање зуби помага.

Страв немам, само језиво ми е тоа зујалото и чувството кога ќе ти допре до забот.

Daaaaaaaaaaa sekogas mi e strav!!!! Ali vo sushtina niso strasno nema ali dodeka da se resam da otidam na zabolekar toa e problemot :kesa:

Гајле немам. Не ми е ич страв. Заболекарката ми е супер!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom