Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што знам, не се врзувам многу со предмети и нема нешто што не би го продала..
A ти што би направила да ти понудат милион евра за еден подарок до 1000 денари?..Како ма? А подароците од твоите блиски и нив би ги продала?
Како ма? А подароците од твоите блиски и нив би ги продала?
Така е СпаЈдеР. Мене мили ми се сите подароци, но уште помило ми е што сум уште блиска со тие што ми ги дале. Повеќе ми значат луѓето, а помалку предметите. :helou:A ти што би направила да ти понудат милион евра за еден подарок до 1000 денари?..
т.е. не дека е такво нешто можно,само кажувам,тоа што ги чувам или не ги чувам подароците не покажува колку го сакам/не го сакам блискиот,туку мојот карактер,како дали се приврзувам за предмети,дали сакам подароци,дали сум расеан(по нешто загубувам) и слично![]()
A ти што би направила да ти понудат милион евра за еден подарок до 1000 денари?..
т.е. не дека е такво нешто можно,само кажувам,тоа што ги чувам или не ги чувам подароците не покажува колку го сакам/не го сакам блискиот,туку мојот карактер,како дали се приврзувам за предмети,дали сакам подароци,дали сум расеан(по нешто загубувам) и слично![]()
Сабјата и мускетот од двајцата прадедовци... Ни за жива глава не ги продавам (заедно со мене во гроб)