Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
Најчесто јадам фаст фуд :toe:

Кога-како. Преферирам домашно зготвена храна.

Кога имам мерак можам да зготвам нешто, а најчессто тестенини

Па кога како,некогаш фаст фуд али претежно домашна храна.

Се трудам што помалку да јадам готова храна посебно фаст фуд. Дали јадам 1 хамбургер месечно. А посебно летно време воопшто не го сакам. Е од пици не се откажувам! Сепак повеќе сакам во ресторан да седнам него да јадам брза храна.
Инаку готвам, ама во просек еднаш неделно :icon_lol: Добро е и тоа :pipi:
Мама и тато ми готват и обожавам готвена храна и свежи салати.

Јас купувам готова храна повеке...:helou:

Јас дома сум задолжена за готвење на одредени јадења (ориз, месо, копмири, некои слатки кои ги правам на посебен начин и секогаш кога треба да се готват тие работи, јас сум на повик (: )
Како студент најчесто сама си готвев, кога ќе имам време секогаш уживам во готвењето.:pipi:
Така да повеќе сакам готвена храна, во фаст фуд не сум јадела можеби три месеци, ај да речиме годишно 5-6 пати јадам таму :)

Mene mama mi gotvi retko jas....ni kako i da sakam domasna hrana retko jadam fast food:toe:

Купувам фаст фуд,никогаш не готвам:pipi:

Повеке ги сакам едноставните јадења, по можност да се само од една состојка, мразам кога мајка ми ме тера да јадам по повеќе нешта на едно јадење (пример супа, компир, месо, салата, варен зеленчик...) јас на пример од тие нешта ке јадам 5 пати :pos2:

Обожавам сама да си зготвам некое јадење, а и како мала ретко јадев брза храна

Бидејки брзата храна се состои од повеќе состојки, ретко можам да ја јадам, значи максимум 2-3 пати во месецот...

U zadnje vreme brza hrana izbegavam porano premnogu jadev sega poveke sum na pecenko mevce znaci pak mu doaga gotveno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom