Дали ги сакате поповите?

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги сакате поповите?

• ДА

Гласови: 34 24,3%
  • НЕ

Гласови: 106 75,7%

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А така, и тие се луге незнам со толку и сметат на некој

Не за друго..несакам твој пост да биде последен на темава...

Велиш се чудиш зошто сметаат а....хехехехе
Гаран ти си попче...или тежок фанатик кој не размислува со својата глава..туку тотално се предава на нешто што ке прочита или што ке му кажат тие попчината...

Абе ништо немаме лично..ама нивниот однос..нечини...
Туку тие нека си проповедаат што сакаат ..има уште некои кои сеуште веруваат во господ,и се лажат дека попчината се негови представници и застапници...ама никако неможме да преминема от тоа дека на мртво го лажат и крадат народот...

Баш се чудам дали доколку на пример гром ми го уништи автомобилот -кога од осигурувајне тоа ке го протолкуваат како виша (или божја) сила (така ми пишит во полисата)....дали тогаш црквата ке прифати да ми ја надомести штетата..или и тогаш повторно ке се срамат да кажат дека тие се религиозна институција и на некој начин го претставуваат тоа батето господ.....

Ти БАТЕ, прво во таа компанијата ПРВО питај си од што осигуруваат. Ако нешто немаат, а ти би сакал И ТОА да го има во полисата, доплати и мош ќе го стават.

Ти БАТЕ, прво во таа компанијата ПРВО питај си од што осигуруваат. Ако нешто немаат, а ти би сакал И ТОА да го има во полисата, доплати и мош ќе го стават.

да да...

E treba, da pitas, za posle da znaes kade da se obratis

Не за друго..несакам твој пост да биде последен на темава...

Велиш се чудиш зошто сметаат а....хехехехе
Гаран ти си попче...или тежок фанатик кој не размислува со својата глава..туку тотално се предава на нешто што ке прочита или што ке му кажат тие попчината...

Абе ништо немаме лично..ама нивниот однос..нечини...
Туку тие нека си проповедаат што сакаат ..има уште некои кои сеуште веруваат во господ,и се лажат дека попчината се негови представници и застапници...ама никако неможме да преминема от тоа дека на мртво го лажат и крадат народот...

Баш се чудам дали доколку на пример гром ми го уништи автомобилот -кога од осигурувајне тоа ке го протолкуваат како виша (или божја) сила (така ми пишит во полисата)....дали тогаш црквата ке прифати да ми ја надомести штетата..или и тогаш повторно ке се срамат да кажат дека тие се религиозна институција и на некој начин го претставуваат тоа батето господ.....

A pa da znes kolku mi se pravi kefot koga sum posleden na tsite temi breee:vozbud:

A pa da znes kolku mi se pravi kefot koga sum posleden na tsite temi breee:vozbud:

Извинете за офтопик..
А дали знаеш зошто си последен на темите едноставно лугето се уморуваат од твоите постови кои изобилуваат со печатни грешки и нереални работи и губат желба за пишување а воедно несакаат да си дозволиш да го преоптеретиш мозочето и наместо библијата да земеш граматика или правопис во рака..

Ne gi sakam nogo popovite ... Kaj nas popovite vozat strasni koli . Kako moze eden pop da si zamisli da vozi mercedes , sitroen i toa novi modeli ... Poveke respekt kon monasite ...

Ептен ги мразам. Го сотреа народов веќе, срамота. Имаче еден случај: попов пејт на гробов и на крај женава му дават 50 денари (наместо 100). Попов изреволтиран и викат на женава: Јас тебе овде на сонцево за 50 ќе ти пејам??

Eden slucaj vo Strumica . Ziveam do crkva . Sekoj den gledam popovi so ubavi koli ... Eden pop si kupil Berlingo novo novo ... Vo crkvata imase samo edno golemo drvo ... Popot ja parkiral kolata pod drvoto (izgleda da ne ja peci sonceto ) . Od nenadez toj den pocnalo nevreme grmotevici . Od ednas koga ke udri eden grom vo crkvata , direktno vo drvoto a drvoto se otkornuva od zemjata i paga odma vrz novoto berlingo ... Zamislete sega ....... (Pa neli vo crkvvite gi ima GROMOBRANITE !!!!!! ) :)

Eden slucaj vo Strumica . Ziveam do crkva . Sekoj den gledam popovi so ubavi koli ... Eden pop si kupil Berlingo novo novo ... Vo crkvata imase samo edno golemo drvo ... Popot ja parkiral kolata pod drvoto (izgleda da ne ja peci sonceto ) . Od nenadez toj den pocnalo nevreme grmotevici . Od ednas koga ke udri eden grom vo crkvata , direktno vo drvoto a drvoto se otkornuva od zemjata i paga odma vrz novoto berlingo ... Zamislete sega ....... (Pa neli vo crkvvite gi ima GROMOBRANITE !!!!!! ) :)

Ala neka ti e so kaza :pos2:

Vakov reziser retko se raga

А ова е вистинит настан или некоја твоја фантазма?...

Сакав да кажам дека текстот е пишуван така, што неможам да разберам дали настанот навистина се случил или авторот од постот би сакал такво нешто да се случи, тоа ми е дилемата. Од постот, можам да забележам некаква желба за паѓање на дрвото врз „берлингото„ само затоа што било сопственост од поп....

Gospod da cuva .... Vie mene malumen me napravivte be .... :S

ABE VISTINA E ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom