Дали ги сакате поповите?

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги сакате поповите?

• ДА

Гласови: 34 24,3%
  • НЕ

Гласови: 106 75,7%

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
da,be!!!!!!! zaboraviv,i Goce Delcev,Pitu Guli,Jane Sandanski,Sv.Kiril i Metodij,Kliment i Naum,Dimitar i Konstantin,Teodosie Sinaitski,Grigor Prlicev,Sava,Gorazd i Angelarij,i uste MNOOOOOGU drugi,ne bea "IC" sigurni vo sebe.....do toj stepen sto trpea okovi za verata i prosvetitelstvoto.......da,i tie bea glupavi kako sto ne pravite nas,i "nesigurni"vo sebe....:vozbud::vozbud::vozbud:
„Respect“ bro... Значи стварно секоја реплика ти е „на место“, или па за тебе не е битно шо ќе се каже - битно е да се реплицира... Ај поарно трај си, на сите ни е јасно дека си НАЈхристијанин од цел форум. Не мора да даваш глупи реплики за сите што имаат мислење различно од твоето. Поз :smir:

Vrska?Pa tebe samo nacionalnosta te pravi Makedonec?Ne.....tuka se i red drugi raboti.Glavnite belezi na bilo koja drzava,se kulturata,tradicijata,verata....nema tuka nisto cudno.

Колку ли само глупости си истресол/ла (ова заради што неколку пати имаш употрбено и женски род за себе..па не ми е јасно што си)..
Не мешај вера и националност..една нација (или народ) може да има повеке религии или ниедна
Државата и верата во симбиоза..умре таа работа со средниот век

Не може некоја држава да е христијанска или незнам каква...може да има во неа само доминантна религија...:toe:

Popovi ne sakam ama odam v crkva (sega nesto poretko,zaradi obvrski) i taka jas ne ni mislam na nih ama ne mi se simpaticni site se bljak i kradat vozat najaki koli gradat kuki deka sakat so sakat si pravat uuu be I CAN'T STAND THEM

Popovi ne sakam ama odam v crkva (sega nesto poretko,zaradi obvrski) i taka jas ne ni mislam na nih ama ne mi se simpaticni site se bljak i kradat vozat najaki koli gradat kuki deka sakat so sakat si pravat uuu be I CAN'T STAND THEM

А кога одиш во Црква кого слушаш, со тогаш одиш таму, нема место таму за фрешнициве ко вас од најзагрозениот степен. :pos2:

На мене поповите(лоповите) ми изгледале многу мрачни затоа сум плачел кога ме крштевале...

Дали ги сакате поповите?

Јас НЕ !!!

Бидејќи тие се претставуваат како застапници на нешто што не постои (господ).....тие се богатат од парите на религиозните луѓе а неработат ништо за да им помогнат на нив.....

Не сакаат да ја надоместат материјалната штетата која според осигурителните компании е “божја воља“...(пр. грмежите и др. природни непогоди)

Лажат дека човекот го создал господ-бог.....

Не ги сакаат жените :) (...очигледно нешто им фали)

Ни нудат привилегии на некојси “оној“ свет.....додека тие уживаат во ОВОЈ свет!!!

Гласајте и коментирајте!!

хехе тотално се согласувам.
Јас сум против тоа кога ке умрам да ми пее поп кога ке ме закопуваат и сл. абе ајде глупости. МРАЗАМ ПОПОВИ, уште да ми пее тој “големиот верник“ вечна ти памја или како пеат си неам поима. :pop::pop::pop:

Стварно се најголеми лопови, крадат од народот, Кога некој ќе стане поп, од скапано југо преминува на голема и убава кола. Што мислите од кај им се тие пари? Кажуваат дека било добро да се пости и сл. а ни самите не го почитуваат тоа, по славите јадат месо за време на пости. па после ке се прават тука големи верници и ќе кажуваат што е добро а што не. ооо ај доста да не се нервирам само. Кога ќе видам поп како држи лекција на некој ми иде да...... ај доста да прекинам зошто може да треснам нешто што не треба.

Јас ја отворив темава,јас требит и да ја затворам (зато ве молам нека ова биде последен коментер)

Анкетата и мисљењата за темата (или прашањето) : Дали ги сакате поповите:? -доволно зборуваат за мислењето на ценетите форумџии за овој топик.

Конечни Резултати:
-Дали ги сакате поповите?
ДА-37
НЕ-104

То е то...“драги“ попчина ,тука на форумот на кајгана преовладува негативното мислење за вас..па сеа вие сте на ред некако да се поправите :) ..(ако е тоа воопшто и возможно..)

Поповите не се ништо повеќе од центрифуга, ќе ти го исцедат џебот ама ќе те вртат со висококвалитетен прашок! За долг и незаборавен и свеж мирис!

Sto se odnesuva do popovite,ne gi sakam.Zosto?Zatoa sto se golemi demagozi.Edno propovedaat,a sosema poinaku ziveat.Za razlika od poranesnite svestenici,denesnite popovi vo ovaa profesija pronasle lesen nacin na zarabotka.
Crkvata kako Hram Bozji,ja pocituvam i sekogas so pietet se odnesuvam kon nea iako ne sum golem vernik.

:pop: e nesto najmnogu sto go mrazam bi ubil :violent1: :pop: pa makar i zatvor da lezam !!!!!

абе ајде да ти е**м поповите бе лопови ццц све што ќе остаиш и црква исто како да него да си му остаил бе ее шуги само да земат поише џабе дрндаат толку кога прво тие не веруваат у тоа..

Поради луѓето како поповите престанав да верувам...

Јас ја отворив темава,јас требит и да ја затворам (зато ве молам нека ова биде последен коментер)

Анкетата и мисљењата за темата (или прашањето) : Дали ги сакате поповите:? -доволно зборуваат за мислењето на ценетите форумџии за овој топик.

Конечни Резултати:
-Дали ги сакате поповите?
ДА-37
НЕ-104

То е то...“драги“ попчина ,тука на форумот на кајгана преовладува негативното мислење за вас..па сеа вие сте на ред некако да се поправите :) ..(ако е тоа воопшто и возможно..)

Дефинитивно нема што веќе да се каже за поповите..ја истрошивме сета плунка..клуч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom