Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лејди Сатори напиша:Обично јас сум таа која изневерува , а не таа која ја изневеруваат , така да , најверојатно ако му биде жал и направи нешто стварно фино за мене , можеби би му простила , ама не сум сигурна ... ќе видиме ако се случи.:angel1:
Ако враќаш на некој со иста мера, значи не си простил. Кога ќе простиш се ослободуваш од негативни чувства и не те тера да бидеш ист како оној кој те повредил.SRCE I DUSA напиша:Vo vrska da bi prostila ama bi vratila so ista mera, ama vo brak ne, nema sansi.:back:
Fortune напиша:Ако враќаш на некој со иста мера, значи не си простил. Кога ќе простиш се ослободуваш од негативни чувства и не те тера да бидеш ист како оној кој те повредил.
Наместо да продолжите да се трудите врската да ја доведете во ред (штом веќе си преминал), вие се замарате со (демек) израмнување на сметките. Или бркај си го животот напред или труди се да ја вратиш врската во нормала (ако е можно).
Ова болдираново... За себе зборуваше или за дечкото?:smile2:SRCE I DUSA напиша:...moj kec vo rakavot zosto ako nekoj ednas te izneveri zosto mislis deka toa nema da go stori povtorno.
Еее па и ти. Прости и врати му се за да му вратиш.PSYtisfaction напиша:Не знам каква би била ситуацијата, ама најверојатно не би простила.Дури и да простам...Не верувам дека би можела пак да бидам со тој човек.
Bada Bing! напиша:^ Колку си зрела срце и душа.
ПрИтИ_гРл напиша:прочитав некаде вака пижуваше- ...па иако ме изневеруваше со други сепак мене секоја вечер ми плачеши и ме молеше да бидиме заедно...ич не ме болеше дека бил со друга-кога во душата знаев дека единствено мене МЕ САКА!... -зборува мажена девојка!