Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Moжеби генетски сме полигамни, ама и животните се полигамни. Од нив се разликуваме зашто имаме разум. Тој е тоа што ни поставува морални бариери.

за да го направам тоа треба да бидам Ептен пијан.Да неможам да стојам.Толку пијан сум бил само еднаш и пак не направив ништо зашо незнаев кај сум :) Значи Не.Не би изневерил.

читајќи коментарите на другите со пијанство и сл. според мене тоа е само едно оправдување на луѓе кои се "верни" и притоа кога ќе се испијанат имаат супер изговор ПИЈАН БЕВ, а иначе тие као нешто се супер. Никогаш нема да изневерам и во каква и да се наоѓам состојба, и никогаш нема да се согласам со тоа "машко ако му дојди некое женско не можи да оддолее" како не не можи да оддолее жими к***т, НЕ САКА ДА ОДДОЛЕЕ , бидејќи тоа изгледа му дава сила на некои личности да изневеруваат и да се прават големи пи*кари, јас лично никогаш не би изневерил прво заради себе, затоа што во моментот кога ќе бидам со личноста што ја сакам мене срцето нема да ми биде мирно.

кога ќе се испијанат имаат супер изговор ПИЈАН БЕВ,

Повеќето го користат тоа како изговор али некад стварно се дешава така.Не го оправдувам тоа ама така е.

хмм.. нејќам варање и нема да изварам.. никад! не сум ни изварал до сега , па колку сака нека сум пијан!

Зависи кој? што? како ? каква е врската? Многу зависи дали имало минато меѓу нив двајца или само што се запознале и постои одреден жар. Како и да е, само да не се дознае:pos2: Сум за, а дали изневерувам тоа е веќе моја работа:helou::baeh:

Зависи кој? што? како ? каква е врската? Многу зависи дали имало минато меѓу нив двајца или само што се запознале и постои одреден жар. Како и да е, само да не се дознае:pos2: Сум за, а дали изневерувам тоа е веќе моја работа:helou::baeh:

Ич не си индикативна :pos:

сега ги сваќам албанците шо толку запнале во бизнисот со проституција.

па толку потенцијални ку.ви, сигурно дека ќе цути бизнисот :) (од двата пола, и машки и женски)

иначе, строго сум против изневерување. нема ни проштевање. ништо :)

ко шо рекоа тие поумните, ако не ми прај ќеф партнерот, ќе ја прекинам врската па ќе си барам чаре.

ама то кај нас во село. се чини тука многу „модерни“ има :р

Зошто вооопшто да размислувам на тоа прашање. Кога веќе не ни оди со партнерот раскинувам. Многу ми е глупаво да го изневерам а уште поглупаво да размислувам дали да се изневери или не. Попонижувачко од тоа нема. И за изневерениот и за тој што изневерува.:pipi:

nemam do sega iznvereno i neznam so bi me nateralo nekogas da izneveram,.....

Луѓето сакаат промени..

Промени на изгледот, промени на опкружувањето, промени во движењето, промени на мобилниот, промени на владата.. Дури и кога не очекуваат некое подобрување и им е релативно добро сепак сакаат. Промена, нешто ново.

Па така сакаат и промена на партнерот, промена во сексуалниот живот итн. Затоа и неверството е толку честа појава. Повеќето го направиле тоа, некои не... но сите барем помислиле, се свртело во нивната глава...

“Не, да не се изневери“... тоа е советот на една моја драга пријателка што незнаен број пати и на незнаен број места го изневерила својот партнер. Ама вреди да се размисли.
ag.gif

Ни јас никогаш не би изневерил.Одам со девојка 4 години многу работи сум жртвувал и мислам дека вредело.Ако некогаш сакаш друга едноставно раскини и продолжи понатаму. Ако посакуваш друга која е поентата на моменталната врска?:smir::smir::smir:

Ни јас никогаш не би изневерил.Одам со девојка 4 години многу работи сум жртвувал и мислам дека вредело.Ако некогаш сакаш друга едноставно раскини и продолжи понатаму. Ако посакуваш друга која е поентата на моменталната врска?:smir::smir::smir:

I jas taka mislam..potpolno se soglasuvam.Ako pocnam da razmisluvam za izneveruvanje znaci deka nesto ne stima vo vrskata,pa togas treba da se prevzmi nesto.Ili da se potrudime da ja spasime vrskata ili da raskinime.Nema potreba da go povreduvame drugiot so izneveruvanje.

Би требало да сум во некоја огромна криза во врската, за да дури помислам на неверство. Па дури и тогаш, тоа ништо не би решило, туку само би ги направило полоши работите. Така што не, велам да не се изневери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom