Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Ете уште еден ‘маж’ што покажал сила врз послабите. Некои не заслужуваат ни да се наречат луѓе. Да доведеш мајка и дете до ваков очај е дно што нема подлабоко. Никој не заслужува ваков крај особено не дете.

За жал и ова нешто ќе се заташка...
Изгубивме толку загинати деца во Кочани,а народот не мрдна со прст! За срам сме и за грев

Последно уредено:
Значи нешто не е во ред со извештајот за телесни повреди, што не води до судството...

Исто вина има и извршната власт што дозволува ова вака да се заташкува
За многу брзо ќе бидат „ебени“ ако не си го сменат пристапот

Очигледна е корумпираноста на судството и тоа е сѐ освен независно
Наркоси се заштитени , а и други...пишав неодамна, ама никој не го прочита, џипси на веселба убиле детенце нивно, мвр ги притегна, одма почнаа со жалби за полициска бруталност на национална основа...ај да провериме колку се почитуваат законите во одредени средини ????

Прегледај го приврзокот 471307

Налетав и на вакво нешто на интернет. Бидејќи бев таму 10 минути по настанот, сите околу викаа дека таткото веднаш дошол доле и врескал на целиот глас. И со саати пиштеше врескаше.
Така што тешко дека биле сами дома или дека он воопшто не бил присутен, кога веднаш по скокањето дошол доле на плочникот.
И мене ми кажаа луѓе од спротивната зграда дека тој ги бутнал.

Таму камери има еден тон. Ќе се види дали ја бутнал.

Одбивам да верувам дека родител ке турне 6 годишно дете од балкон во сигурна смрт... Едноставно, не е можно дека постои толку болен народ.

Шампиони сме во утврдување на вина. Камо среќа да беа вака експедитивни кога се работеше за превенција.

Ja sublimiram vo kratki crti tvojata poenta Vladimire
Fala na trudot ama ne mi treba sufler Igec.
Автоматски споено мислење:

На игнор сум те ставила од поодамна, ама ај викам да видам што пишал низ темава.
Владе, ти, и таквите како тебе, што за жал сте мнозинство, сте сржта на проблемот и дното на општеството.
Се распишал низ темава, не се удостоил да покаже ни грам почит, сочувство, или емпатија кон жртвите, само осуди. Осуди кон жртвите, осуди кон тие што пријавувале, осуди кон тие што на темава застанаа во одбрана на жената која беше приморана да избере смрт за неа и сопственото дете, наспроти живот исполнет со страв. Сме биле во менопауза, биле тие денови. Не владе, ти си глуп, не е проблемот во нас.

Не си пишал ни еден пост со осуда кон човекот што 6 години ги тепал и животот им го направил пекол. Замисли секој ден да се будиш со страв, да легнуваш со страв, некој да се изживува со тебе, да те омаловажува, понижува, тепа и дома и надвор пред луѓе. Ни еден пост со осуда кон институциите што дозволиле овој пекол да се одвива 6 години. Ниедна осуда кон системот на државата што дозволил ваков ропак, со 10 кривични пријави, да работи како пожарникар ејј, утре треба ваков да ти спасува живот.

Не владе. Крива е жената, што се омажила за него, што му родила дете, што не го пријвавувала, што не избегала, крив е братот што не го натепал ропаков. Сите се криви освен - кривецот.
E fala so me odblokira, stvarno mnogu mi znaci tvoeto mislenje so go imas za mene. Od so te postovam duri nagaleno vaka pomegju clenovi te oslovuvam kako Emka objektivnata, znaes de deka mnogu objektivna. Uste pamtam ko mi drzese predavanja koj bile objektivni mediumi vo republikata i kako toj starecot go otepale oti loso zboral za Katica. Pamtis kolku gluposti iznatreska tamu i uste pobitno kolku se uzglupira ? Taka aj ke te molam ne mi drzi mnogu mnogu lekcii oti ako te podberam, ne ke znajs koj pat da go fatis. Ova onaka najdrugarski so se veli :)

Последно уредено:
Дилер на дрога, криминалец, насилник. Он одамна ги поминал границите на нормалното и законитото. И пак не ја земале здраво за готово. Ова е страшен пропуст.

Многу ме интересира што рекле во полиција после пријавата дека ја турнал во болница, оти во вакви случаи болницата пријавува, никој не ја прашува жртвата.
Кое беше нивното образложение зошто овој не одговарал за чинот.

Друго, ме интересира што му се врти во главата на ваквите да тепаат секој ден, секој ден, толку за детето не му беше гајле бе, дете е, од него створено ...

Тоа цср треба од корен срамнување со земјата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom