Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Ете уште еден ‘маж’ што покажал сила врз послабите. Некои не заслужуваат ни да се наречат луѓе. Да доведеш мајка и дете до ваков очај е дно што нема подлабоко. Никој не заслужува ваков крај особено не дете.

За жал и ова нешто ќе се заташка...
Изгубивме толку загинати деца во Кочани,а народот не мрдна со прст! За срам сме и за грев

Последно уредено:
Значи нешто не е во ред со извештајот за телесни повреди, што не води до судството...

Исто вина има и извршната власт што дозволува ова вака да се заташкува
За многу брзо ќе бидат „ебени“ ако не си го сменат пристапот

Очигледна е корумпираноста на судството и тоа е сѐ освен независно
Наркоси се заштитени , а и други...пишав неодамна, ама никој не го прочита, џипси на веселба убиле детенце нивно, мвр ги притегна, одма почнаа со жалби за полициска бруталност на национална основа...ај да провериме колку се почитуваат законите во одредени средини ????

Прегледај го приврзокот 471307

Налетав и на вакво нешто на интернет. Бидејќи бев таму 10 минути по настанот, сите околу викаа дека таткото веднаш дошол доле и врескал на целиот глас. И со саати пиштеше врескаше.
Така што тешко дека биле сами дома или дека он воопшто не бил присутен, кога веднаш по скокањето дошол доле на плочникот.
И мене ми кажаа луѓе од спротивната зграда дека тој ги бутнал.

Таму камери има еден тон. Ќе се види дали ја бутнал.

Одбивам да верувам дека родител ке турне 6 годишно дете од балкон во сигурна смрт... Едноставно, не е можно дека постои толку болен народ.

Шампиони сме во утврдување на вина. Камо среќа да беа вака експедитивни кога се работеше за превенција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom