Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Значи криви се полицајците, министрите, законите, а не се криви очигледните погрешни индивидуални одлуки да основате брачен живот со Аркан-Кнеле уфилмани дрипци?

И со тоа оправдувате убиство на дете?

На игнор сум те ставила од поодамна, ама ај викам да видам што пишал низ темава.
Владе, ти, и таквите како тебе, што за жал сте мнозинство, сте сржта на проблемот и дното на општеството.
Се распишал низ темава, не се удостоил да покаже ни грам почит, сочувство, или емпатија кон жртвите, само осуди. Осуди кон жртвите, осуди кон тие што пријавувале, осуди кон тие што на темава застанаа во одбрана на жената која беше приморана да избере смрт за неа и сопственото дете, наспроти живот исполнет со страв. Сме биле во менопауза, биле тие денови. Не владе, ти си глуп, не е проблемот во нас.

Не си пишал ни еден пост со осуда кон човекот што 6 години ги тепал и животот им го направил пекол. Замисли секој ден да се будиш со страв, да легнуваш со страв, некој да се изживува со тебе, да те омаловажува, понижува, тепа и дома и надвор пред луѓе. Ни еден пост со осуда кон институциите што дозволиле овој пекол да се одвива 6 години. Ниедна осуда кон системот на државата што дозволил ваков ропак, со 10 кривични пријави, да работи како пожарникар ејј, утре треба ваков да ти спасува живот.

Не владе. Крива е жената, што се омажила за него, што му родила дете, што не го пријвавувала, што не избегала, крив е братот што не го натепал ропаков. Сите се криви освен - кривецот.

ти оправдуваш убиство на дете у случајов.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
На игнор сум те ставила од поодамна, ама ај викам да видам што пишал низ темава.
Владе, ти, и таквите како тебе, што за жал сте мнозинство, сте сржта на проблемот и дното на општеството.
Се распишал низ темава, не се удостоил да покаже ни грам почит, сочувство, или емпатија кон жртвите, само осуди. Осуди кон жртвите, осуди кон тие што пријавувале, осуди кон тие што на темава застанаа во одбрана на жената која беше приморана да избере смрт за неа и сопственото дете, наспроти живот исполнет со страв. Сме биле во менопауза, биле тие денови. Не владе, ти си глуп, не е проблемот во нас.

Не си пишал ни еден пост со осуда кон човекот што 6 години ги тепал и животот им го направил пекол. Замисли секој ден да се будиш со страв, да легнуваш со страв, некој да се изживува со тебе, да те омаловажува, понижува, тепа и дома и надвор пред луѓе. Ни еден пост со осуда кон институциите што дозволиле овој пекол да се одвива 6 години. Ниедна осуда кон системот на државата што дозволил ваков ропак, со 10 кривични пријави, да работи како пожарникар ејј, утре треба ваков да ти спасува живот.

Не владе. Крива е жената, што се омажила за него, што му родила дете, што не го пријвавувала, што не избегала, крив е братот што не го натепал ропаков. Сите се криви освен - кривецот.
Како бе приморана да избере смрт на сопственото дете?
Која нормална мајка е приморана да избере смрт на сопствено дете?

Какви глупости лупаат ова жениве тука, не ми е верно едноставно кога ќе прочитам дека била приморана да си го убие детето.

Испрани феминистички мозоци само можат да кажат вакво нешто.

Значи криви се полицајците, министрите, законите, а не се криви очигледните погрешни индивидуални одлуки да основате брачен живот со Аркан-Кнеле уфилмани дрипци?

И со тоа оправдувате убиство на дете?
Nishto druzhe daj da raspushtime i policija i ministerstva i sudovi i centri za socijalna rabota, sa ukineme zakoni i zatvori
Sekoj sam invidualno neka si se pazi i toa e toa

Кутро дете, сега кога прочитав наназад дека ја тепал пред неа, дека вриштело беспомошно ме здоболе како за мое дете да се работи, не знам можи дека мајка станав и по емотивна сум кога се работи за деца ама од памет не ми излегува чупенцето.
И на крај го отепаа и него, не можам да се помирам сериозно :place:

И јас делам мислење како рајан гигс, оти знам многу жени кои преку децата си враќаат откако ќе се разведат, бедотии од луѓе, не знаат како и ајде децата на средина ставај ги, па се пријавуваат во цср па не знам ти шо.
Мајката ако е она точно за швалерката, значи свесно трпела насилство, свесно негирала во полиција и свесно си го однесе во гроб чедото, нема оправдание крај !!!
Така е Стефи
Овде има четири виновни страни
- жртвата поради нејзините постапки (како што напомена)
- копукот и неговото семејство
- семејството на жртвата
- институциите

Сите со свој удел

Nishto druzhe daj da raspushtime i policija i ministerstva i sudovi i centri za socijalna rabota, sa ukineme zakoni i zatvori
Sekoj sam invidualno neka si se pazi i toa e toa
Prilicno tesko e instituciite da reagiraat na slucai kade samata zrtva go saka nasilnikot. Ne znam koja vi e poentata so 10te krivicni, da ne treba da gi strelaat preventivno site so kriminalna pozadina.

Прегледај го приврзокот 471307

Налетав и на вакво нешто на интернет. Бидејќи бев таму 10 минути по настанот, сите околу викаа дека таткото веднаш дошол доле и врескал на целиот глас. И со саати пиштеше врескаше.
Така што тешко дека биле сами дома или дека он воопшто не бил присутен, кога веднаш по скокањето дошол доле на плочникот.
Како Васил кога пиштеше па следниот ден доби телефон у притвор?
Тој е тој калибар на луѓе.
Плачеш шо не можел да ја малтретира веќе. Гад.
Ја во Сома порано спиев. И ми кажуваа дека некоја удрена фамилија има горе и дека ги пријавуваат за гласна музика, а они се дерат.
Некои коцки ко да ги склапам.
Ама ќе си ги потврдам. Не сум била одамна таму.
Колега им е комшија иначе.
Не дое вчера. Не е океј чоекот.

Prilicno tesko e instituciite da reagiraat na slucai kade samata zrtva go saka nasilnikot. Ne znam koja vi e poentata so 10te krivicni, da ne treba da gi strelaat preventivno site so kriminalna pozadina.
Institucii i te kako treba da reagiraat osobeno koga se deca involvirani.
Deteto neka go trgnat od taa nenormalna sredina, niedno dete ne zasluzhuva takvo detstvo

Ја во Сома порано спиев. И ми кажуваа дека некоја удрена фамилија има горе и дека ги пријавуваат за гласна музика, а они се дерат.
Некои коцки ко да ги склапам.
Ама ќе си ги потврдам. Не сум била одамна таму.
Други ги имаат пријавувано Сома, не се оваа фамилија. Тие што ги пријавуваат се постари лица.
И со право ги пријавуваат, рокаат музика уште рано сабајле за викенди, надвор од сите стандарди.

Други ги имаат пријавувано Сома, не се оваа фамилија. Тие што ги пријавуваат се постари лица.
И со право ги пријавуваат, рокаат музика уште рано сабајле за викенди, надвор од сите стандарди.
Фала на инфо.
Одамна не сум била искрено. Еден период ни навечер немаше музика дека пријавуваа. И некако не одам. А убаво место е.
Се надевам не пиел доле некој кафе у моментот..

Institucii i te kako treba da reagiraat osobeno koga se deca involvirani.
Deteto neka go trgnat od taa nenormalna sredina, niedno dete ne zasluzhuva takvo detstvo
Glavnata zrtva tuka e deteto. E sea, ako im gi zemat decata na site wanna be krimosi vo drzavata, kje treba da imas siropitaliste so 10 000 deca samo za toa. Samo ja znam 5 vakvi likovi so deca. Za zal ne moes da gi sprecis da se razmnozuvaat, a ocigledno nemaat ni problem da najdat partneri za toa.

E sea diskutabilnoto e kade kje go trgnat? Verojatno zivees tuka i znaes kako se rasteni decata vo dom. Vo groto od slucaevite e podobro da raste vo disfunkcionalno semejstvo nego tamu. Toa e realnosta.

Види,една кривична не е заебанција,не па 10.

Не добивал кривични за поминување на црвено,или фрлање шут на дива депонија.

Дрога,тешка телесна повреда, криминал.. за тоа се добива кривична.
Пример нашиот закон предвидува казна до 5 години за тешка телесна повреда. Ако имаш една кривична и те осудат може да пројдеш со условна.
Ама 10 кривични е индикатор на сериозно девијантно однесување на една индивидуа.

Не кажувам дека била докажана вина за сите 10 пошто не знам,ама да ги јадеш 10 до твојата 30та година е сериозно криминално достигнување.

Магарици и фембојс го криват цел машки род заради нечиви погрешни избори.

Фала на инфо.
Одамна не сум била искрено. Еден период ни навечер немаше музика дека пријавуваа. И некако не одам. А убаво место е.
Се надевам не пиел доле некој кафе у моментот..
Имало полно луѓе и таму и во Френдс.
Не би пренесувал лични сведоштва и колку се потресени луѓето.
Јас кога поминав (за среќа не ги видов телата дека беше блокирано), милион луѓе беа собрани и од маркетите/кафичите/игротеките и од зградите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom