- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 2.199
- Поени од реакции
- 5.201
Тоа планиравме да читаме исфрустрирана, неебана глупача што пробува да изиграва интелектуалец.Леле читајте кај кербер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа планиравме да читаме исфрустрирана, неебана глупача што пробува да изиграва интелектуалец.Леле читајте кај кербер
Стојанче ти си?Тоа планиравме да читаме исфрустрирана, неебана глупача што пробува да изиграва интелектуалец.
Што да читаме, Флеш?Леле читајте кај кербер
Што да читаме, Флеш?
Што да читаме кај Кербер, те прашувам. Не најдов ништо за читање, па уште „леле“ си пишал, ко којзнае што да има.
Плус ја има во полициски билтен дека отишла да ја тепа новата женска на маж и во некој кафич.Јас искрено не исклучувам можност и она да била некој лев карактер, зашо не може ти повеќе години да го трпиш ова, а да не преземеш ништо, да негираш негова вина кога го пријавувале, да не се разведеш, да не побараш адекватно решение. Не го амнестирам дегенов од ништо иначе, за се што правел треба да си го одлежи прописно.
Нормално дека сите знаат дека Бен Афлек не е, а дека Том Круз е кошаркар:Прегледај го приврзокот 471385
Нека си даат од платите.
Ја не плаќам данови за да прибирам бугарски ороспии кои мислат дека Бен Афлек е кошаркар, и дека ќе пие ко невидена по кафичи у Ск и нема да плати.