Секоја втора партија ми е со безкичмењаци у мој тим или у нивен. Исто и со читери. Ако ме утепа истио две рунди по ред не јадам гомна у чет туку отпосле гледам го демото и со две раце ќе потпишам дека е читер. Или ги има у мој тим или у нивен. Од МГ2 (пред апдејтот од МГЕ паднав у ГНМ па после МГ2) паднав на ГНЕ за мање од недела оти солоQ и таква ми беше среќата шо повеќе од 10 рунди немав добиено у ниедна партија, цела недела. Еднаш играв со дечки од Кајгана, 2ца беа Силвер, еден ДМГ и ама ич не ми беше гајле шо не добивме повеќе од 5 рунди. :д
Затоа е и играта, ваљда.
Олоф е ЛЕМ па ете по 100+ скор има у мечмејгинг. Дали тоа значи дека он треба да биде Глобал пута 10 или другиве да идат назад у Голд Нова? Вие шо сте Суприм и шо мислете дека сте толку ногу јаки, соберете уште четворујца и пишете му за една партија. Ја ќе ви хостирам сервер.
Претерано озбилно го имате сфатено тоа со ранговите. Направете си тим одете играјте про, правете ќеш, правете име, ќе ви се клањаме.
Стварно, ама стварно ништо не ми мене дали сум силвер елит, голд нова мастер или глобал елит. Океј, едино вредноста на профило за да го шитнеш на некој трајхард голд нова и да стаеш пари у џеб.
И после „ееееј шоп немаш појма од играва, ја ЛЕ бев пред апдејтот, нубци“ и ќе почне со флејминг додека не идеш воут кик или додека не ставеш игра на мјут и играш со Нова до крај на партија.
That's what's wrong with half the people у играва. Пред некое време имаше еден пост на редит у врска со еден про играч (кој игра у тим и добива плата од играва) чиј ранг му беше ГНМ. Мислам дека тешко му е и нему шо не е Глобал и шо не може да спие на раат. /s
Неам ништо против никој ама да кажуваш на некој дека нема појма од играта поради тоа шо е неколку ранга (значи ранг!) под тебе е добро само по сопственото его. Иде до бесконечност.
нинџаедитидетука: Шо гледам стримови од луѓе кои се Суприм/Глобал. Е тие луѓе, добар дел не ги знаат смоуковите на Мираж на А. Најлесните смоукови у цела игра се на Мираж А. Степеници, џунглата, цт. Не ги знаат тие смоукови, а се глобал. Можда не сум добар у 1 хит хедшат со ак и спрејот не ми е на ниво ама на тактички ќе ги здробам џоа пилешки од Вили.

[DOUBLEPOST=1455322858][/DOUBLEPOST]
https://www.youtube.com/watch?v=fZ1wEW4msF4