Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мамицата кој Валв кој бакрачи. ГИ МРАЗАМ. Од MG1 на Silver Elite Master паднав. И само руси абе ќе се фрлам сеа ме одбанираја сеа бан добив пак 7 дена. Немом поќе.

Абе мамицата кој Валв кој бакрачи. ГИ МРАЗАМ. Од MG1 на Silver Elite Master паднав. И само руси абе ќе се фрлам сеа ме одбанираја сеа бан добив пак 7 дена. Немом поќе.
14 dena conpetitive cooldown okrkav pred 2-3 meseci..pricinata unknow seuste :D welcome to csgo..luge ako na mm nervozi kinete i rankot ne vi e biten..pa idete na face it :D prilichno iskulirano mesto e za igranje druzba i slichno :D

14 dena conpetitive cooldown okrkav pred 2-3 meseci..pricinata unknow seuste :D welcome to csgo..luge ako na mm nervozi kinete i rankot ne vi e biten..pa idete na face it :D prilichno iskulirano mesto e za igranje druzba i slichno :D
Abe me nervira 128tick inaku I esea kje zemev

Sent from my Redmi 2 using Tapatalk

ne znam so koj um igrate i vie :D

do pred 2 meseca isto, nervi kinev i vreme za da stignam do GE, stasav do toa nivo (solo) nikako team..pogolem e predizvikot sepak a i najinteresen mi beshe delot sto tim ke se padni haha :D ..mission accomplished.
Go smenija rank sistemot padnav LEM, pa supreme pa LEM pa tika taka..i veke mi se skurchi :D
Sega vleguvanje na MM, ako preostantiot del od timot stvarno im se igra, mn normalno ke dadam napori da se stigne do pobeda..i pokraj citerista nevideni timski se se mozi, trust me.
Ako ima cykovci vo teamot , raspolozeni za trolanje, ne im se igra i slicno im se pridruzuvam :D
Primer vceravecerta, 3 poljaci uzas..4tiot random tip, si izleze..gi zamoliv da me kiknat, NO my friend kick yourself..
OK. si pojdov si se istusirav, jadev..ko se vrativ po pola sat seuste ne bev kiknat da ti cekale celo vreme afk dodeka bev..more inaet :D so gi ebam :D
i na edni turchista isto taka mu napraviv..AFK i neka te cekaat celo vreme :D

Знаеш дека играта сама те кика ако си афк, нели? +left можда. Не можеш да бидеш афк. Busted?

Ноуп. мечот би ти го симнал за пари ако се нафатиш ?[DOUBLEPOST=1455883837][/DOUBLEPOST]
Знаеш дека играта сама те кика ако си афк, нели? +left можда. Не можеш да бидеш афк. Busted?
афк, ако е на минутажата можда ама неполни 25 минс мечот можда траеше

Ja obozavam novava nuke, ne znam zasto lugevo placat ama tolku ubava e napraena na oci stvarno svaka im cast na valve.E sea ima nekoj mani na sajtovite imwat premnogu graficki gluposti staeno i faktot deja sea na Silo mozes da se kacis so zamizeni oci ic ne mi se svigja, jas 1 mesec sekoj den go ucev strafe jumpot na starara nuke zq da go usovrsam a oni sea go napraile so zamizani oci dq se kacucas... toa ne mi se svigja samo sto valve pocinjaat od koga im stana popularna igrava vo toj pogled da ja praat polesna, cs treba da se bazira na skill a ne na luck

I dosta vise placete bev supreme i sea padnav na gold nova ( ua valve) stegnete se malce popravete si ja individualnata igra i igrajte so mozok.Cs ne e samo vo aimot

Ја играв Санотирини, интересна мапа е :D
Деновиве и Нук ќе ја пробам кај и да е.

63c9b896d7.jpg

Just a regular pug... right.. right?

Ако играш на фејсит смањи доживјај пошто генерално ГН нубови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom